Sinoć je održan party za kojeg nitko nije odbio pozivnicu. Na glavnom zagrebačkom trgu, brojne su zvijezde ponosno pokazale glamuroznu toaletu. Na Storyjevom 15. rođendanu,  bijela je boja zagolicala maštu krasnim damama. Za najveći celebrity događaj godine,  svoje su kombinacije uglavnom upotpunile dugo zaboravljanim zlatnim i srebrnim detaljima koji su ove sezone apsolutni hit.

Maja Šuput pokazala je otvorena leđa i srebrnom torbicom upotpunila elegantnu kombinaciju. Priznala je kako joj je drago što ove godine ne pjeva na partyju i kako želi da konačno i nju netko zabavlja. Lijepa dizajnerica Lovely bag torbi, Marija Perić, zanosno je pozirala u dugačkoj čipkastoj haljini. Novi model torbice premijerno je nosila za Storyjev party, a na svojem je Instagram profilu najavila i novu kolekciju.
Jelena Rozga, dobitnica nagrade za najbolji modni stil, hrabro se odlučila za hlače. Priznala je kako je još uvijek spremna za fešte, a niti jedan Storyjev party nije propustila. Bila je zadužena za dobru atmosferu zabavljajući gostei niti jedan Storyjev party do sada nije propustila. Bijelu dugačku haljinu  odjenula je i lijepa Anita Dujić. Uz nju je kombinirala zlatnu torbicu, a cijelu je kombinaciju upotpunila s nekoliko zlatnih detalja. Vrsna glumica koja ne prestaje iznenađivati svojim glumačkim ostvarenjima, Nives Ivanković, nosila je usku bijelu haljinu i nije se dala smesti vjetru.
Autor: I.P. Foto: Josip Regović