Novost je i scenografija seta, kojom ovaj put dominiraju ogledala, rekvizit poprilično zahtjevan za fotografiranje, ali koji u pravim rukama u konačnici daje onaj 'wow' efekt, kojeg svi tako često priželjkujemo. U tom moru odraza, zahvaljujući 3D iluziji svaka se scena prividno dupla, što promatračima omogućava da priču dožive iz svih kuteva, a Lei Lou kreacije na ovaj način dodatno dobivaju na raskoši, što je klasičnim i plošnim fotografiranjem često teško postići. Kolekcija, koja je već u prodaji u Lei Lou trgovinama u Zagrebu, Splitu i Stuttgartu najzrelija je Aleksandrina do sada. Taj pomak uz stalni tim suradnika smjelo prati i fotografski duo Decker&Kutić, a kao zaštitna lica dva mlada domaća modela s inozemnom karijerom, Sara Sorić i Anamarija Crnoja.

-Ovom kampanjom nastavljam istraživati sve moguće pravce svog brenda, iskušavam na taj način i neke vlastite granice i svakim novim korakom nastojim letvicu, kako u kreativnom dijelu, tako i u samom poslovanju brenda, dignuti malo više, pa je onda idući put preskočiti i tako iznova. Iako su iza mene godine rada, još uvijek čvrsto vjerujem da moje najbolje priče tek trebam ispričati - govori dizajnerica koja ovom kampanjom za aktualnu sezonu na najljepši mogući način najavljuje veliku samostalnu reviju za jesen/zimu sredinom travnja, koju također u cjelosti po prvi put radi u vlastitoj produkciji.
Najnovijom kampanjom Dojčinović slavi povratak u doba ženstvenosti, ali ta romantika ovaj put nipošto nije sladunjava, ni u krojevima niti u dezenima, već je, naprotiv, pročišćena od svih viškova, pomalo klasična, s materijalima kojima nije potrebna suvišna obrada, jer su već sami po sebi dovoljno upečatljivi i posebni. Raskošnom čipkom u ‘colour blockingu’, volanima i mašnama na pravim mjestima, bogatim cvjetnim uzorcima i drugim laganim i prozračnim materijalima dizajnerica je kolekciji dala u proljeće toliko potrebnu vedrinu, pri čemu je klasičarkama na izbor ostavila neke divne komade u pastelnim nijansama, dok će one druge rado posegnuti za fluorescentnim tonovima, kojih u kolekciji ne manjka. Foto: Decker&Kutić