Nova runda modnih poslastica

Dobitni komentar je :Na ovo pitanje nepotrebno je odgovarati, jer ovako chic naušnice kombinirala bi uz SVE! Dobro, moram priznati da ih ne bi baš nosila uz trenirku dok trčim ili vježbam, ali tako su mi dobre da bi ih pokazivala u baš svim prilikama, pa čak i uz outfit “za do dućana”. :Marina, 16. 05. 2011 u 12:36 Molim da javite svoje podatke na bianca@story.hr

nagradna_igra-etoile de merKrpa.hr i Story.hr za vas su ponovno pripremili porciju zanimljivih dizajnerskih kreacija. Ovog puta darujemo vas sa Etoile de mer chic naušnicama. Ostavite svoj komentar što biste sve kombinirali uz ovaj modni dodatak, a sama dizajnerica odabrati će najbolji modni outfit. Igra darivanja traje do 22.svibnja.

Danijela Bilić
Torbe studentice TTF-a, Danijele Bilić, pričaju svoju posebnu priču. Modeli oblikovani u velike cvjetove u preciznoj izvedbi kože uveseljavaju dnevne i večernje odjevne kombinacije. Potpisane i svaka u vlastitoj vrećici protiv prašine, Danijeline torbice imaju sve predispozicije za dugoročan i uspješan plasman mlade dizajnerice na domaću modnu scenu.
http://www.krpa.hr/Danijela-Bilic/

Kornelija Herman
Kornelijino ime stoji iza brenda Herman Design koji kupcima predstavlja torbe i nakit ( narukvice ) od kože. Među komadima se svakako ističu tzv. Festival bags, koje zbog svoje praktičnosti i dodatka za bočicu vode postaju savršeni modni dodatak na nadolazećim festivalskim događanjima kojima Hrvatska sve više obiluje. Ruke slobodne za ples i pljesak, savršeno!
http://www.krpa.hr/Kornelija-Herman/

Ana Nakit
Riječanka Ana izradom nakita počela se baviti iz hobija. Uspješan spoj talenta i preciznosti hobi su s vremenom pretvorili u blog, blog u Krpa profil, a hobi u 15-godišnju ljubav samouke dizajnerice prema perlicama, gumbićima i ostalim sitnim predmetima koje pronalazi u svom domu. Iste pretvara u broševe, naušnice i prstenje, od kojih je baš svaki – unikat.
http://www.krpa.hr/Ana-Nakit/

Neha Neha
Razigrana Nela Kliček, studentica preddiplomskog studija dizajna tekstila, za sebe kaže da je yuppie i hippie u jednom, što se odražava na spoj njenog poduzetnog duha koji prati trendove s izraženo razigranim motivima i kombinacijama recikliranih materijala. Neha Neha će vam oslikati dosadni t-shirt ili udahnuti život bakinoj košulji koja u tretnutku postaje najinteresantniji komad u ormaru…
http://www.krpa.hr/%E0%A4%A8%E0%A5%87%E0%A4%B9%E0%A4%BENehaNeha%E0%A4%A8%E0%A5%87%E0%A4%B9%E0%A4%BE/

Etoile de mer
Mornarske prugice kojima smo napunili ormare dosadne su i pomalo uniformirane ukoliko se s istima ne poigramo. Pregsršt rješenja za navedeni problem nudi ljetna kolekcija samouke dizajnerice Zvijezdane Ivić, koja će jedan par svojih morem inspiriranih naušnica pokloniti jednoj čitateljici Story.hr-a. U zadatku možete sudjelovati tako da u komentaru opišete svoj najdraži ljetni styling. Zvijezdana će po zaključenju nagradnjače odabrati njoj najdraži styling, čija će vlasnica osvojiti par naušnica za nadolazeću sezonu na moru.
http://www.krpa.hr/Etoile-de-mer/

Preporučujemo