Rastava bivše ‘Spajsice’ Mel B i Stephena Belafontea postala je službena krajem prošle godine, a Mel B je nakon razvoda od supruga odlučila sve ostaviti iza sebe. Kada je službeno na sudu stavila točku na svoj brak sa Stephenom Balafonteom, okrenula se sebi i novom načinu života. Slobodno vrijeme provodi sa svojim prijateljima, a promjenom na sebi mnoge je iznenadila. Tako je nedavno fotografirana u šetnji u neočekivanom izdanju sa zagonetnim muškarcem i pokazala da se osjeća i izgleda bolje nego ikad.

Podsjetimo, mukotrpna brakorazvodna parnica trajala je više od devet mjeseci, a bivši supružnici uspjeli su se dogovoriti oko zajedničkog skrbništva nad šestogodišnjom kćerkicom Madison, kao i da će zaradu od prodaje zajedničkog doma podijeliti popola. Također, dogovoreno je kako će Mel mjesečno Stephenu isplaćivati 15.000 dolara i to u periodu od iduće tri godine. Kao službeni razlog razvoda navedene su, u zvjezdanim krugovima toliko često korištene, nepomirljive razlike.
Ipak, istina je puno gora. Navodno je 2014. godine Belafonte pretukao Mel B koja se tada s masnicama po tijelu pojavila u X Factoru, a dan prije toga hospitalizirana je zbog bolova u trbuhu. Osim nasilja, izgleda da je brak Mel doveo i u financijske probleme. ‘Mel je internacionalna zvijezda, a još je i član žirija u planetarno popularnom talent show, ali na svom računu ima tek nešto više od tisuću dolara‘, rekao je tada izvor blizak pjevačici za strane medije. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia