Tek joj je 16 i  Kaia Gerber već se dokazala u svijetu modelinga. Iako joj je mama slavna Cindy Crawford, Kaia je pokazala da su joj mnoge dizajnerske kuće s pravom dale povjerenje pa je tako u svojoj prvoj sezoni revija nosila i otvarala modne shoowe najvećih imena, poput pravog profesionalca. Osim toga snimala je već i razne kampanje, a posljednju, onu za Calvin Klein Jeans snimila je zajedno sa svojim bratom modelom, Presleyjem. Nakon toga zasjala je naslovnici francuskog Voguea i nije puno prošlo do najave njezina novog pothvata. Naime, Kaia će se okušati u dizajniranju u suradnji s Karlom Lagerfeldom. Osmislit će ready-to-wear kolekciju i liniju modnih dodataka, a sve to trebalo bi se početi prodavati već u rujnu ove godine, piše WWD.

Nova uloga mlade Cindyne kćeri koju jedva čekamo vidjeti
Story 

Kaia već itekako ima iskustva s Karlom. Nosila je dvije revije za Chanel, od kojih je jednu i otvorila, što je uistinu velika čast za svakog modela.

Nova uloga mlade Cindyne kćeri koju jedva čekamo vidjeti
Story 

"Kada nam je Karl tek rekao da bi želio suradnju s Kaiom, svi smo bili vrlo uzbuđeni zbog ogromnog potencijala i snage spajanja njihovih dvaju svjetova", kazao je Pier Paolo Righi, izvršni direktor i najbliži Lagerfeldov čovjek. "Posljednjih smo mjeseci kao ludi radili s Kaiom u Los Angelesu i Parizu.  Bilo je jako uzbudljivo čuti i vidjeti njezinu viziju, njezinu strast i angažman na kolekciji, koja će definitivno inspirirati mnoge mlade žene". J. S. Fotografije: Profimedia