Novaku Đokoviću fanovi uljepšali rođendan

Najbolji tenisač na svijetu, Novak Đoković proslavio je 26. rođendan u Parizu, gdje igra na Roland Garros turniru. A da se uoči mečeva malo razveseli i opusti, potrudili su se njegovi fanovi koji su mu poslali brojne poklone, snimke, slike i poruke, ali i organizatori turnira koji su za njega naručili bezglutensku rođendansku tortu

– Hvala svima na predivnim željama povodom rođendana. Jučer mi je bio divan dan, a to mogu zahvaliti vama –  napisao je najbolji tenisač na svijetu Novak Đoković na svom profilu na Instagramu i na taj način zahvalio mnogobrojnim prijateljima i članovima obitelji koji su se potrudili uljepšati mu 26. rođendan, koji je bio 22. svibnja.

LJUBAV CVATE Novak Đoković pokazao svoju romantičnu stranu

Novak Đoković

Vrsni sportaš poručio je kako nema posebnih želja za rođendan, već da i dalje bude okružen ljudima koji ga vole i poštuju te da njega i njegove bližnje posluži zdravlje, jer je to, kako je nerijetko navodio, u konačnici jedino bitno.

Nedavno je karizmatični Novak izjavio kako krajem ljeta planira otputovati sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jelenom Ristić na dulji godišnji odmor kako bi se odmorili i napunili baterije za brojne poslovne obaveze koje ih još čekaju do kraja godine.

– Tako je to kod nas, uvijek idemo na godišnji odmor kada se svi vrate, jer meni u tom periodu traju turniri, ali ne žalimo se. I dok sam na turnirima Jelena me prati tako da smo jako malo vremena u biti i razdvojeni. To je naš život i već uhodani tempo na koji smo se naviknuli –  jednom prilikom je rekao Novak, koji ne krije da se vidi u braku s mladom Jelenom, no par ne želi otkriti hoće li to biti još ove godine.

Napisala: Jadranka Tomić
Foto: Offilcial Facebook Page

Novak Đoković natjecateljski žar zamijenio brigom oko prinove

Preporučujemo