Novaku Đokoviću fanovi uljepšali rođendan

Najbolji tenisač na svijetu, Novak Đoković proslavio je 26. rođendan u Parizu, gdje igra na Roland Garros turniru. A da se uoči mečeva malo razveseli i opusti, potrudili su se njegovi fanovi koji su mu poslali brojne poklone, snimke, slike i poruke, ali i organizatori turnira koji su za njega naručili bezglutensku rođendansku tortu

– Hvala svima na predivnim željama povodom rođendana. Jučer mi je bio divan dan, a to mogu zahvaliti vama –  napisao je najbolji tenisač na svijetu Novak Đoković na svom profilu na Instagramu i na taj način zahvalio mnogobrojnim prijateljima i članovima obitelji koji su se potrudili uljepšati mu 26. rođendan, koji je bio 22. svibnja.

Boris Becker progovorio o suradnji s Đokovićem: 'Nije me poslušao'

Novak Đoković

Vrsni sportaš poručio je kako nema posebnih želja za rođendan, već da i dalje bude okružen ljudima koji ga vole i poštuju te da njega i njegove bližnje posluži zdravlje, jer je to, kako je nerijetko navodio, u konačnici jedino bitno.

Nedavno je karizmatični Novak izjavio kako krajem ljeta planira otputovati sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jelenom Ristić na dulji godišnji odmor kako bi se odmorili i napunili baterije za brojne poslovne obaveze koje ih još čekaju do kraja godine.

– Tako je to kod nas, uvijek idemo na godišnji odmor kada se svi vrate, jer meni u tom periodu traju turniri, ali ne žalimo se. I dok sam na turnirima Jelena me prati tako da smo jako malo vremena u biti i razdvojeni. To je naš život i već uhodani tempo na koji smo se naviknuli –  jednom prilikom je rekao Novak, koji ne krije da se vidi u braku s mladom Jelenom, no par ne želi otkriti hoće li to biti još ove godine.

Napisala: Jadranka Tomić
Foto: Offilcial Facebook Page

PSIHIČKI SLOM NOVAKA ĐOKOVIĆA 'Plakao sam i nisam želio nastaviti dalje'

Preporučujemo