Prvo nas je glumica Blake Lively oduševila sa svojih sedam stajlinga koje je promijenila u jednome danu. Bilo je to u listopadu kada je bila na promotivnoj turneji za film ‘All I See Is You’ te za obavljanje raznih gostovanja i intervjua u New Yorku imala sve od reda genijalne kombinacije. No to nije njezin rekord. Naime, tijekom promotivne turneje za film ‘The Age of Adaline’, u 24 sata promijenila je čak deset lookova.

Story 4328
I glumica Kate Bosworth dokazala je da je modna kameleonka. Tijekom promoviranja novog filma ‘The Long Road Home’ prošlog mjeseca, također u New Yorku, lijepa je Kate oduševila sa svoje tri kombinacije.
Story 4328
I mlada glumica Zendaya kad je o modi riječ, ništa ne prepušta slučaju. Trenutno provodi vrijeme u New Yorku gdje promovira svoj najnoviji film 'The Greatest Showman', u jednome danu se za odlaske na projekcije, intervjue i susrete s fanovima, presvukla čak šest puta.
Story 4328
Za stranim celebrityjima nipmalo ne zaostaje i jedna domaća zvijezda. Čak štoviše, pjevačica Jelena Rozga je u najkraćem vremenu promijenila najviše kombinacija. Bilo je to prije dva dana, na dodjeli nagrada Hrvatske diskografske udruge, kada je ova omiljena Splićanka osvojila i važnu nagradu, za najprodavaniji album u 2017. godini i to za onaj naziva ‘Moderna žena’. A da je Jelena baš takva, moderna žena, potvrđuju i njezine tri odlične modne priče. Prvo je nosila raskošnu haljinu modnog dvojca eNVy room, a nagradu je primila u crno–bijeloj romantičnoj haljini s istim potpisom, Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića. Na kraju je za after party odabrala svečanu toaletu domaćeg dizajnera Ivana Alduka. Uz sve svoje stajlinge, obzirom da ih je mijenjala u rekorno kratkom roku, nosila je crno-srebrne Saint Laurent sandale. No to nisu svi lookovi koje je Jelena nosila toga dana. Naime, prije odlaska na samu dodjelu, pjevačica je gostovala na Narodnom radiju te za tu prigodu nosila sako/haljinu splitskog brenda Arileo te crne Saint Laurent sandale s remenčićem oko gležnja i mašnom. Prvo vam donosimo taj stajling, a zatim kombinacije s dodjele.
Novi celebrity trend: što više outfita u što kraćem vremenu
Story 
Novi celebrity trend: što više outfita u što kraćem vremenu
Story 
Novi celebrity trend: što više outfita u što kraćem vremenu
Story 
Novi celebrity trend: što više outfita u što kraćem vremenu
Story 
Je li mijenjanje nekoliko stajlinga u istome danu novi celebrity trend? Sudeći prema ovim slavnim damama, ovo je tek početak... J. S. Fotografije: Press, Profimedia