Odavno je poznato da odjevni predmeti u boji kože tzv. nude mogu biti nevjerojatno seksi. Nakon apsolutnog hita - cipela i pripijenih haljina u nude tonovima, poznate su dame varijacije ove boje prenijele i na plažu. Naime, ovog ljeta odabiru badiće u bež tonovima koje prate nijanse njihovog preplanulog tena te pokazuju kako upravo takvi sićušni bikiniji najbolje naglašavaju njihove obline. U jednom takvom na plaži zavodi i  Nikolina Ristović. Poznata voditeljica bira badiće u zemljanim tonovima koji odlično odgovaraju njezinom tenu i pramenovima prošaranoj kosi. Za izležavanju na francuskoj obali odabrala je bikini boje pijeska.

Only worry in the world is the tide gonna reach my chair... #beach #france #vacation

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Ovih dana još se jedna mama hvali svojom figurom. Glumica Ana Gruica rodila je prije točno godinu dana sinčića Marata Ivana, a fotografijama na Instagramu, ova ljubiteljica vježbanja, pokazala je da se vratila u top formu. Pozirala je u trendi bikiniju koji se stopio s njezinim preplanulim tenom pa je dočarala dojam golog tijela.
Za Bojanu Gregorić Vejzović vrijeme kao da je stalo. Već tradicionalno ljeto provodi s obitelji na Pelješcu otkuda se ne zaboravlja pohvaliti fotografijama s plaže. Za igru sa psom 44-godišnja glumica odabrala je bež bikini kojim je još jednom pokazala isklesano tijelo kojim može posramiti i mnogo mlađe kolegice.
Ni svjetske ljepotice nisu odoljele ovom tredu. Jedna od najzaposlenijih manekenki svijeta Irina Shayk nude badićem naglasila je svoju savršenu kožu. Zahvaljujući ovoj kombinaciji u prvi su plan došle njezine prodorno plave oči, a za odmaranje na rajskoj plaži nije joj bila potrebna šminka čime je još jednom naglasila svoju prirodnu ljepotu. 
#SummerSkin with @lorealskin☀️💦 A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on
Jedna od najvećih promotorica ovih nijansi zasigurno je Kim Kardashian koja obožava svoje zanosne obline istaknuti malenim bikinijem. Svoju tamnu put i njegovanu kožu naglasila je smeđim badićem u kojem je izgledala senzacionalno.
#FBF kisses from St. Barth's A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on
Top model Alessandra Ambrosio za uživanje na španjolskoj Ibizi odjenula je jednodjelni badić koji je otkrio njezinu savršenu stražnjicu.
Ibiza Mornings... ✨🌞✨ #endlesssummer #foreveronvacation #ibiza #islabonita #paradise #tan A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on
Autor: A.S. Foto: Instagram