Biorela® Choco spoj je vrhunske čokolade s visokim postotkom kakaa, dobrih* bifidobakterija i vitamina D te u potpunosti mijenja način na koji ste do sada koristili dodatke prehrani! Samo jedna čokoladica, uz 2,5 μg vitamina D, sadrži čak 10 milijardi dobrih* bifidobakterija prirodno prisutnih u crijevima. Biorela® Choco učinkovito povećava broj bifidobakterija u probavnom sustavu, vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, a mala količina čokolade podiže raspoloženje i vodi do dobrog osjećaja. Zašto smo se odlučili za čokoladu? Zato što je čokolada izvrstan medij za dobre* bakterije i pruža optimalnu stabilnost proizvodu, ima visok sadržaj prirodno prisutnih antioksidansa, polifenola, vitamina i minerala te jamči jednostavno uzimanje za sve dobne skupine.
NOVO iz Biorela® obitelji – BIORELA® Choco
Story 
Biorela® Choco dostupna je u dva okusa: mliječna i tamna čokolada bez šećera. Mliječna čokolada idealna je za djecu (stariju od 1 godine), dok tamna čokolada bez šećera ne sadrži kolesterol, a pogodna je i za dijabetičare.
NOVO iz Biorela® obitelji – BIORELA® Choco
Story 
  Potražite i ostale proizvode iz najjače obitelji dobrih* bakterija – Biorela®!

Ako vas muči proljev ili uzimate antibiotike

Biorela® je jedini proizvod koji sadrži HOWARU® restore, zaštićenu kombinaciju Lactobacillus i Bifidobacterium kultura koja pomaže kod proljeva i obnavlja crijevnu mikrofloru kod terapije antibioticima. Biorela® kapsule namijenjene su odraslima, djeci starijoj od 6 godina i trudnicama, a Biorela® Baby vrećice u obliku praha ugodnog okusa vanilije mogu uzimati djeca već od 6. mjeseca života, odrasli i trudnice.
NOVO iz Biorela® obitelji – BIORELA® Choco
Story 
Kad tijelo izgubi previše vode i minerala uslijed proljeva, povraćanja ili intenzivnog znojenja, treba mu Biorela® ORS! Biorela® ORS je najbolji odabir za brzu rehidraciju kod proljeva: brzo nadomješta neophodnu vodu i elektrolite, obnavlja crijevnu mikrofloru te vraća tijelo i probavni sustav u prirodnu ravnotežu. Više informacija potražite na www.biorela.com.

Fotografije i tekst: PROMO