Najnovija operacija pluća Matthewa Shanea Camerona prošla je izvrsno! Doktori u tijelu supruga Tatjane Tajči Cameron nisu ostavili čak ni dren. Matthew se osjeća sjajno, uspio je odspavati cijelu noć i oduševljen je uslugom doktora i cijelog bolničkog osoblja, doznajemo s njegovog Facebook profila. Također, iskoristio je priliku kako bi se zahvalio svima na podršci i molitvama. Oporavak nakon takve operacije bolan je i dug, a Tajči bilježi svaki njezin trenutak. Dodajmo kako je na Instagram profilu objavila fotografiju tablice kroz koju bilježi koliko je njezin suprug uspio napraviti koraka u danu. Pjevačica je naglasila kako je svaki korak još uvijek iznimno bolan, te da su rezovi i ožiljci od operacije još uvijek jako osjetljivi. Svojim je primjerom, poručila je Tajči, njezin suprug poslužio kao inspiracija mnogima koji se bore s istim problemom.  

Tajči sa suprugom i sinovima   Podsjetimo, Matthew Cameron, 46-godišnji suprug nekad iznimno popularne pjevačice bori se s rakom pluća već nekoliko mjeseci. Rak je  otkriven u uznapredovaloj fazi, odnosno, četvrtom stadiju. Situacija se dodatno pogoršala nakon što je Matthew bio suočen s činjenicom da njegov organizam ne prihvaća nekoliko terapija liječenja. Inače, Matthew je obolio od najčešćeg raka pluća kod nepušača, te koristi svaku situaciju da naglasi kako je njegova snaga i vjera jaka.
'Hvala svima za molitvama i podršci. Hvala vam i na cvijeću i donacijama koje ste davali za Matthewa, a najviše na ljubavi koju mu pružate jer mu ona najbitnija i daje mu snagu na ovom putu. I također, hvala svim znanstvenicima koji se bave istraživanjem raka – znanost iza ovoga je fascinantna. Također nastavit ćemo uz ovu terapiju uzimati i brojne prirodne ‘podizače’ imuniteta. Uvjerena sam da u cijelom ovom procesu bitna je i molitva i meditacija te smanjivanje stresa i stvaranje sigurnog i ugodnog okruženja u kojem je suprug trenutačno’, emotivno je nedavno poručila Tajči preko društvenih mreža. Na prilično sličan način, Matthew je svim prijateljima i ljudima dobre volje koji su u teškim trenutcima bili uz njega uputio riječi zahvale: 'Hvala ti Bože! Hvala vam svima koji ste molili Boga i sve svece u moje ime! Hvala vam svima što ste bili dio mog života i pratili me na ovom duhovnom putovanju!'  

  Autor: A.G. Foto: Društvene mreže, Arhiva Story