Optika Anda je otvorila vrata svoje četvrte zagrebačke poslovnice, i to na atraktivnoj lokaciji u samom centru Zagreba, u Gajevoj ulici. Otvaranje nove poslovnice ovog najmodernijeg optičkog lanca u Hrvatskoj nije prošlo bez čovjeka kojem su jedan od zaštitnih znakova dioptrijske naočale – Ćire Blaževića.  Pri tom je pao i komentar u njegovom tipičnom stilu: Sine kažem ti, uz naočale iz Optike Anda dobro vidim, a još bolje izgledam”. Poznat kao ljubitelj funkcionalnosti i elegancije, Ćiro je poželio upravo takve dioptrijske naočale, a u novootvorenoj Optici Anda je pronašao bezbroj modela koji mu pristaju kao saliveni.
Story 2186
Ćiro je iskoristio priliku pa se opremio za ljeto novim sunčanim naočalama koje su idealne za grad, ali i za nogometne travnjake.  Trener svih trenera je isprobavajući naočale renomiranih svjetskih brendova bio oduševljen izborom, ali i neodlučan zbog istog. Sigurni smo da bi odluka bila lakša da je u pitanju odabir igrača, no uz asistenciju djelatnika Optike Anda neodlučni Ćiro je naposljetku  bio oduševljen svojim novim naočalama.
Story 2186
Dostupnost najnovijh kolekcija naočala renomiranih svjetskih brendova kao što su Gucci, Prada, Ray-Ban, Oakley, Persol, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Vogue, Armani, Versace te mnogi drugi, stručnost i vrhunska usluga, samo su neke od karakteristika kojima se Optika Anda može pohvaliti. Pronađite svoju inspiraciju u Optici Anda baš kao i legendarni Ćiro te okusite pravu modnu poslasticu.