O, KOJA PROMJENA! Žanamari više ne izgleda ovako: ‘Sama sam se obojala u 20 minuta’

Ako je netko hrabar kad je promjena boje kose u pitanju, hrabra je pjevačica Žanamari Perčić! Samo dvadeset minuta trebalo joj je da se kod kuće sama oboji u - ružičasto

Ljetos su svi pričali o srebrnkasto-sivoj boji kose Žanamari Perčić, baš onakvoj kakva je bila u top trendu. Potom se ubrzo vratila boji meda, no danas je osvanula s novim beauty trendom – ružičasta je!

UHVAĆENA JE! Žanamari se već sunča na plaži u tangicama

‘Budući da sam ovih dana kod kuće u Tučepima i imam puno vremena, malo sam eksperimentirala. Kupila sam rozu boju u kremi, i odvažila se, sama, na novu promjenu. Kako mi je kosa bila tople bež nijanse, nova boja je brzo primila – proces je trajao svega 20 minuta, a rezultatom sam baš zadovoljna’, rekla je Žanamari za Story.hr.

Kako nam je otkrila, za Božić će se ponovno vratiti boji koju na sebi najviše voli – smeđoj. ‘To je moja prirodna boja, iako ću odabrati nijansu svijetliju, evo, baš kakvu ima moja Gabi, točno takvu boju želim’, rekla je Žanamari.

Pjevačica sudjeluje u ovogodišnjem showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a ovaj tjedan koristi jokera pa je jedva dočekala vratiti se nakratko kući u svoje Tučepe gdje uživa sa suprugom Mariom Perčićem i kćerkicom Gabrielom. ‘Prekrasno je vrijeme ovaj tjedan, kao stvoreno za sunčanje’, oduševljeno je rekla.

Sreća 💕

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Žanamari

Foto: arhiva Storyja, Instagram

G. Arh

Žanamari: 'Beskrajno sam zaljubljena u svoju Gabrijelu'

Preporučujemo