Prosinac je najužurbaniji mjesec u godini, a opće je poznato da su velike gužve na cesti i u centrima. Kako biste uštedjeli vrijeme i izbjegli dugo i naporno hodanje kroz prepune trgovačke centre, ove godine poklone za svoje najmilije potražite i kupite putem interneta. Novi webshop The Core krije mnoštvo modernih i stylish darova s potpisom koje će vašu obitelj i prijatelje oboriti s nogu i ovih blagdana. Tommy Hilfiger, Boss, UGG, Calvin Klein i Michael Kors samo su neki od brendova koji će oduševiti vaše najdraže, kako trendy izgledom, tako i kvalitetom, a sve proizvode moći će itekako dugo koristiti. Prijavite li se na nagradni natječaj ovdje, ove kvalitetne proizvode možete i osvojiti.

Osim bogate ponude webshop nudi i posebnu blagdansku pogodnost. Povodom mjeseca darivanja The Core poklanja popuste za tri kupljena artikla pa svakako u košaricu stavite barem tri poklona. Također možete odabrati i nešto za sebe od odjeće, obuće, modnih dodataka i donjeg rublja te ostvariti popuste.

Posebno olakšanje pri kupnji poklona omogućit će vam i široka ponuda modnih dodataka za muškarce i žene, a ono što će posebno oduševiti vaše najmilije su poklon paketi dostupni na web shopu. Široka ponuda elegantnih modnih dodataka već zapakirana i spremna za svoje mjesto pod borom oduševit će čak i one kojima blagdansko vrijeme stvara više posla nego zabave. Poklon paket koji će svaku damu oboriti s nogu zasigurno je onaj Tommy Hilfigerov koji u sebi krije moderan novčanik i privjesak koji može biti dio novčanika, ali i samostalan asesoar za ključeve ili torbu.
Obavite božićnu kupnju za cijelu obitelj u svega 10 minuta
Story 
Ukoliko još niste odlučili što pokloniti prijateljima i obitelji, izdvajamo nekoliko lijepih i korisnih proizvoda koji su dostupni na web shopu uz pomoć samo nekoliko klikova. Ruksaci su posljednje sezone jedan od najvećih modnih trendova, a ovaj jednostavan i elegantan ruksak modne marke Michael Kors svaku će djevojku ostaviti bez daha, osobito kada je prva stvar koju će ugledati na božićno jutro.
Obavite božićnu kupnju za cijelu obitelj u svega 10 minuta
Story 
Za sve djevojke koje su ipak ostale vjerne klasičnim torbama, The Core nudi bogat izbor različitih dizajnerskih torbica među kojima ćete sigurno naći savršenu za neku od vaših prijateljica ili članica obitelji. Kako bismo vam olakšali odabir, izdvajamo efektnu crvenu Mercer Michael Kors torbu obogaćenu detaljima od zakovica.
Obavite božićnu kupnju za cijelu obitelj u svega 10 minuta
Story 
U hladnim zimskim danima važno je dobro se ugrijati pa su kvalitetne rukavice idealan izbor za božićni poklon. Bossove ženstvene rukavice od janjeće kože s podstavom od tople vunene mješavine i zlatnim Hugo Boss detaljem obradovat će vašu najbolju prijateljicu, sestru ili kćer.
Obavite božićnu kupnju za cijelu obitelj u svega 10 minuta
Story 
Ako svojoj boljoj polovici želite pripremiti posebno iznenađenje i podariti joj kvalitetno, ugodno i zamamno donje rublje, paket Calvin Klein bokserica koji sadrži dva para u različitim bojama idealan je odabir.
Obavite božićnu kupnju za cijelu obitelj u svega 10 minuta
Story 
Ako ipak imate pravog poslovnjaka u obitelji ili krugu bliskih prijatelja koje ste odlučili obradovati poklonom, dobra kravata je upravo ono što tražite. Svilena kravata modne marke Tommy Hilfiger crvene boje savršeno će pristajati uz svako odijelo, ali i upotpuniti i najjednostavniju bijelu ili crnu košulju.
Obavite božićnu kupnju za cijelu obitelj u svega 10 minuta
Story 
Božić samo što nije stigao, a sada je pravo vrijeme za kupovinu poklona kako bi na vrijeme bili spremni i upakirani te svoje buduće vlasnike spremni dočekali ispod raskošnog božićnog drvca. Požurite i u samo nekoliko klikova odaberite idealan poklon za svoje voljene na The Core web shopu. Ne zaboravite se prijaviti na nagradni natječaj: http://story.hr/bozicna-carolija/products/the-core. Sretno! Autor: A.S. Foto: promo