OBITELJ ZGROŽENA Slavni dizajner prikazan je u najgorem svjetlu

Serija koja još nije ni prikazana na TV ekranima, već je napravila pomutnju

‘The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story’ još nije ugledala svjetlost dana, a već se stvorila ogromna pomutnja oko istinitosti priče i samih činjenica iznesenih u knjizi o ubojstvu slavng dizajnera Giannia Versacea koju je napisala autorica Maureen Orth, a na kojoj je produkcija temeljila seriju.

Obitelj Versace toliko je revoltirana iznesenim stvarima u knjizi, da su morali poslati priopćenje medijima u kojem najoštrije osuđuju kako autoricu knjige, tako i kompletnu produkciju serije. ‘Produkcija je seriju zasnovala na knjizi prepunoj tračeva i nagađanja. Od naše obitelji nikada nisu ni tražili ni dobili nikakve podatke, samim time nemaju pravo iznositi tvrdnje o Giannijevom privatnom životu. Umjesto da se drže istine, napravili su senzacionalističku priču punu neistina’, stoji između ostalog u priopćenju.

‘Mi kao obitelj jedini smo koji s javnošću možemo podijeliti istinu, umjesto toga, Orthova je informacije uzimala od sumnjivih izvora koji su u sukobu s istinom, a vrlo često i zakonom. Gianni je bio vrijedan i pošten čovjek, humanitarac. Od svih zanimljivih priča iz njegovog života Orth je izabrala iskrivljenu i lažnu priču’, zaključili su ogorčeni članovi obitelji Versace.

U kontroverznoj seriji koja na ekrane stiže 19. siječnja, uloge tumače Édgar Ramírez, Penelope Cruz, i Ricky Martin.

Autor: D.P.

Foto: Getty

Preporučujemo