Jennifer Garner nije bila niti na jednom spoju otkad se razvela od Bena Afflecka s kojim je bila u braku deset godina. Par je okončao brak 2015. godine, a za razliku od njezinog bivšeg muža, 45-godišnjakinji se ne žuri kada je u pitanju potraga nove ljubavi. 'Nisam bila na spoju niti me zanimaju izlasci s drugim muškarcima. Ljudi mi žele namjestiti spojeve, ali samo im kažem 'ne treba, hvala', otkrila je Jennifer za news.com.au. 

Za vrijeme desetogodišnjeg braka Jennifer i Ben dobili su troje djece - 11-godišnju Violet, 8-godišnju Seraphinu i 5-godišnjeg Samuela. Glumica je trenutno samohrana majka, a kaže da takav splet okolnosti nije zamišljala. 'Ne bih odabrala ovakav život niti za sebe niti za svoju djecu. Nikada ne bih izabrala biti slobodna u ovakvoj poziciji. Trenutno radimo na svemu', dodala je.
Dok ona samuje i brine o djeci, Ben uživa u novoj romansi. Naime, slavni glumac od srpnja se viđa s Lindsay Shookus. Par je uhvaćen u nekoliko navrata u javnosti, a evidentno je kako Ben uživa u novoj ljubavnoj avanturi bez obzira na bivšu suprugu i djecu o kojoj uglavnom sada samostalno skrbi.
Autor: A.S. Foto: Profimedia