Smještaj uz skijašku stazu , bajkoviti Hotel Marcius  za nezaboravni ski opening ili novogodišnju večeru u 7 sljedova u austrijskim Alpama. Skijajte s prijateljima ili obitelji i provedite blagdane u  hotelu i apartmanima Marcius  u Nassfeldu, gdje vas čeka  ljubazno osoblje koje govori hrvatski jezik. Ne propustite ski opening i u prosincu za plaćena 3 dana dobivate 4 dana odmora. Hotel Marcius poklanja jedno noćenje. Svako dijete koje u našem hotelu boravi tijekom prosinca očekuje poklon iznenađenja za uspomenu na zimski odmor u hotelu ili apartmanima Marcius. Kilometri skijaških staza, snijeg na stazama tijekom cijele skijaške  sezone, zatvorene i tople vučnice, samo su neki od razloga za posjet jednom od deset najboljih skijališta Austrije, Sonnleiten na skijalištu Nassfeld, koje nudi sve ono što savršen odmor treba.

Ski staze, vučnice, dječju stazu i školu skijanja. Specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje u restoranu na stazi ili hotelskom restoranu a navečer zabavu u popularnom baru. Sve to nude obiteljski hotel i apartmani Marcius, smješteni na 100 metara od ski staze i vučnice za užitak skijanja. Za one koji uživaju u skijanju, planinarenju i ostalim zimskim sportovima nude se brojne mogućnosti za aktivan zimski odmor. Ne propustite akciju 4=3 tijekom prosinca (od nedjelje do četvrtka),  i skijajte jedan dan gratis. Izaberite neke od brojnih mogućnosti i odličnih  ponuda  iz Marcius ponude OVDJE. Rezervirajte online na : Hotel booking – hotel@marcius.at  Apt booking – marcius@a1.net .Nazovite nas za sve dodatne informacije na : Tel. +385 99 4156 704
 Smještaj uz maksimalnu udobnost Nakon cjelodnevnih aktivnosti na snijegu potreban vam je ugodan smještaj koji nudi maksimalnu udobnost, relaksaciju i vrhunsku hranu i zato ste na pravom mjestu. Kompleks  Marcius  na nadmorskoj visini od 1400 metara neposredno uz skijalište udaljen je svega 100 metara od najbliže žičare u području skijališta Nassfeld. Ako  ste tip hotelskog gosta vaš savršen izbor je Hotel  Marcius, smješten u Sonnleitenu na skijalištu Nassfeld,a za sve koji više vole uživati  u opuštenoj apartmanskoj atmosferi sa svojom obitelji nudimo smještaj  u nekom od 30 apartmana Marcius apartmanske kuće koja se nalazi na samoj skijaškoj stazi i nudi besplatan parking za vozila.
Hotel Marcius nalazi se uz skijašku stazu i idealan je izbor za obiteljski odmor. Hotel ima  44 sobe koje su spoj tradicionalnog austrijskog ugođaja i svega što zahtijeva moderni gost. Nakon cjelodnevnih aktivnosti na snijegu i svježem zraku, po povratku u hotel možete se opustiti u Marcius SPA centru I uživati u plivanju u zatvorenom hotelskom bazenu ili se opuštati u dvije finske saune ili parnoj kupelji. Dok se vi opuštate vašoj djeci će biti zanimljivo družiti se s prijateljima u dječjoj igraonici koja im stoji na raspolaganju u prostorijama hotela Marcius.
Osoblje hotela i apartmana Marcius  govori hrvatski jezik Osoblje hotela govori Hrvatski jezik i stoji na raspolaganju svakom gostu i djetetu.Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom hotelu, a gosti  mogu birati  ‘Standard’ ili ‘Komfort’ sobe. Sve sobe imaju  satelitski TV, sušilo za kosu, kupaonicu s tušem i WC-om, te odvojeni dio za odmor. Hotelski restoran poslužuje goste  specijalitetima lokalne austrijske kuhinje ali i internacionalnim jelima. U hotelu se nalazi i ugodan bar, u kojem u prijateljskoj atmosferi možete provesti poslijepodne i večer. Novogodišnja ponuda Nova godina u bajkovitim Alpama. Rezervirajte doček u Marciusu i očekuje vas puno snijega, skijanja. wellness centar, bazen, a za nezaboravan doček Nove godine ne propustite, večeru u 7 sljedova, živu muziku, vatromet u ponoć. Poseban dječju meni i iznenađenja osigurali smo za najmlađe goste. Ljubazno osoblje koje govori hrvatski jezik čeka na vas. Zato ne propustite i rezervirajte svoj odmor već danas: www.hotel-marcius.at4=3 – boravite 4 noći, platite 3 11.12.2016-22.12.2016 4 noćenja/polupansion-četverodnevna ski karta-standard soba- € 354,- 7=6 – boravite 7 noći, platite 6 15.01.2017-22.01.2017 7 noćenja/ polupansion-šestodnevna skijaška karta-standard soba - € 726,- 22.01.2017-29.01.2017 7 noćenja / polupansion- šestodnevna skijaška karta-standard soba - € 737,- Božićna ponuda 22.12.2016-26.12.2016 4 noćenja /polupansion- trodnevna skijaška karta- Božićna večera-standard soba - € 533,- Novogodišnja ponuda  26.12.2016-02.01.2017 7 noćenja/polupansion- šestodnevna skijaška karta- Novogodišnja večera-standard soba - € 1037,-
Odgovorite točno na pitanja i osvojite 3 noćenja / polupansion u Marcius hotelu u Nassfeldu Hotel Marcius nalazi se u :

  1. Tröpolachu
  2. Hermagoru
  3. Sonnleitnu
Gosti hotela mogu uživati u :
  1. sauni i bazenu
  2. plaži i moru
  3. jahanju na devama
Marcius akcija 4=3 znači:
  1. boravite 3 noći , plaćate 4
  2. boravite 4 noći plaćate 3
  3. boravite 4 ili 3 noći
Osoblje hotela Marcius govori:
  1. kineski jezik
  2. marokanski jezik
  3. hrvatski jezik
Hotel se nalazi u skijalištu Nassfeld , koji je poznat:
  1. po 110 kilometara skijaških staza
  2. po dugim pješčanim plažama
  3. brojnim pješčanim dinama
  Svoje odgovore šaljite do 14. prosinca na adresu story@story.hr
Odgovorite točno na pitanja i uživajte u bajkovitom hotelu Marcius!
Story 
  Foto: Promo