Splitsko Hrvatsko narodno kazalište ispunila je pjesma povodom održavanja koncerta 'Vjeruj u ljubav'. Organizirala ga je Županijska liga povodom 50 godina djelovanja, a akcija je organizirana kao podrška oboljelima od raka. Na koncertu je zapjevao i Oliver Dragojević, a ovo je bio prvi njegov nastup nakon što se saznalo da boluje od zloćudne bolesti. Iako je preko ljeta odmarao od nastupa i gaža kako bi se oporavio od kemoterapije, doajen hrvatske glazbe kao da je jedva dočekao da se vrati na pozornicu i zapjeva.

Oliver je ovim nastupom poručio kako se ne predaje u borbi protiv karcinoma pluća. No, nije pjevao sam - osim njega nastupali su i Gibonni, Tedi Spalato te Marijan Ban koji pjesmom su podržali oboljelog kolegu i sve one koji dijele njegovu sudbinu.
Vijest o tome kako je 69-godišnjak bolestan saznala se u kolovozu, a Oliver je tada već prošao dio kemoterapije. Otkrio je kako želi najbolje za sebe i svoje zdravlje te da vjeruje klasičnoj medicini i ne razmišlja o alternativnim načinima liječenja. ‘Ma ne dolazi u obzir. Javljaju mi se ljudi i nude mi sve, ali tu treba biti jako oprezan’, izjavio je pjevač za Story.hr. Pjevač je izjavio kako će nastaviti pjevati ako sve bude u redu, a ovim nastupom potvrdio je kako se dobro drži. Autor: A.S. Foto: Pixell