Čak 23 godine su prošle otkako je Fani Čapalija osvojila odlično četvrto mjesto na izboru za Miss svijeta. No, njezin zvjezdani trenutak trajao je vrlo kratko - nije joj bilo ni dvadeset godina kad se udala za sportaša Ivicu Mornara te se povukla iz javnog života. Manekensku karijeru nije nastavila graditi, odrađivala bi samo pokoju modnu kampanju. Pa ipak je sve ove godine njezina karizmatična ljepota ostala u našim glavama - dali ste joj najviše glasova, čak 298 i rado ćemo je prozvati najljepšom domaćom ljepoticom svih vremena.

Iduća ljepotica koja vam je po ljepoti osvojila srca je Branka Bebić, danas Krstulović, koja je pobijedila na domaćem izboru za Miss 1994. godine te tako naslijedila Fani Čapaliju. Na svjetskom izboru te je iste godine osvojila titulu Miss Europe, baš poput svoje prethodnice. Dali ste joj 233 glasa.
Branka Krstulović Iz tog 'zlatnog doba' hrvatskih missica dolazi i u našoj anketi trećeplasirana Anica Kovač, koja je na svjetskom natjecanju 1995. osvojila mjesto prve pratilje te Miss Europe, a u našoj anketi osvojila je 203 vaša glasa.
Anica Kovač Slijedi Antonija Mišura, 27-godišnja sportašica koja je u košarkaškom svijetu nadaleko poznata kao ljepotica bez mane. Dali ste joj 147 glasova.
Antonija Mišura Na petom je mjestu manekenka s inozemnom karijerom Korina Longin, a tik do nje smjestila se bivša misica i danas poduzetnica Lejla Filipović.
Lejla Filipović Iva Jerković, Vanja Rupena, Severina i Martina Todorić također su zasluženo na našoj listi najljepših Hrvatica svih vremena.
Foto: Arhiva Storyja, Promo