Opišite kako bi izgledala Vaša luda djevojačka i osvojite vrijedne nagrade!

Jeste li ikada bili i ludo se proveli na zabavi koja vam je ostala u toliko lijepom sjećanju da biste htjeli sve isto ponoviti? Ako je vaš odgovor potvrdan te vam je sjećanje na tu večer toliko bistro, onda vjerojatno ona i nije bila baš toliko dobra. Jer, kada govorimo o vrhunskoj zabavi, da bi uistinu bila i ostala neponovljiva, ona zapravo mora biti nezaboravno iskustvo tek malih detalja i dijelova puzli, koje povezujemo dan poslije pa posljedice i sjećanja na njih ostaju vječna. Upravo ta slatka i nestašna sjećanja su ono što pravu zabavu čini jedinstvenom i neponovljivom avanturom.

A kako biste ovo ljeto uistinu svaku večer pretvorili u provod života, savjetujemo vam da 2 koraka koji će vam, ako ih se odlučite slijediti, ljeto 2017. učiniti savršenim :

  • Za početak, od 22.lipnja u kinima obavezno pogledajte hit ljetnu komediju LUDA DJEVOJAČKA, u kojoj glavne uloge imaju Scarlett Johansson i Zoë Kravitz. Naime, radnja ovog ljetnog hita prati pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno. Sudeći prema prvoj kino najavi koju ovim putem predstavljamo, a koja je sve samo ne blaga, očito je da pet frendica očekuje uistinu LUDA DJEVOJAČKA.

 

 

  • Upotpunite svoj ljetni provod ludim dodacima s kojima će svaka zabava biti jedinstvena. Stoga, sudjelujte u našem nagradnom natječaju, opištite kako zamišljate svoju ludu djevojačku večer te osvojite vrijedne nagrade. Najkreativniji od vas osvojit će glavnu nagradu selfie štap za vječne uspomene na najbolje provode, dok će ostali kreativci osvojiti 1 set čaša za žesticu, 5 majica iz filma, 3 pribora za mamurluk.

 

Pravila nagradnog natječaja pogledajte OVDJE i ne zaboravite: što se dogodi na ljetnom tulumu, ostaje na ljetnom tulumu!  Sretno!

Preporučujemo