Glazbeni paket 'Voyage' Jelene Radan nastavlja sa svojim putovanjem i donosi peti singl sa svog hvaljenog repertoara. Da bi unijela malo radosti u ova tmurna vremena, Jelena je odlučila svoju sljedeću pjesmu s albuma podijeliti s prijateljima, kolegama, slučajnim prolaznicima… Tako je jučer pozvala ljude da joj se pridruže na zagrebačkom Britancu, i uz šalicu toplog čaja, otpjevaju zajedno 'Zagreb odlazi na ocean'. Uz kolege glazbenike Cinkuše, Jelena je svoj novi singl predstavila uživo na otvorenoj terasi Kave Tave, uz sami zalazak jesenskog, ozeblog sunca i time stavila osmijeh na lice svima koji su se tamo našli…. - Iako u hladno predvečerje, bilo je toplo među prijateljskim licima onih koji su nam sinoć pomogli da se promocija pjesme 'Zagreb izlazi na ocean' dogodi. Kao da smo se slučajno sreli i popili kuhano vino, čaj... Sretna sam što su na licima oko nas bili osmjesi. S Cinkušima je uvijek veliki gušt zasvirati. Ono što bih poželjela samoj pjesmi je da je upozna što više ljudi, a svima koji su jučer bili na Britancu veliko hvala na druženju! kazala je Jelena.

Jelena Radan i Cinkuši Glazbu pjesme 'Zagreb izlazi na ocean' potpisuju Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas, a tekst Aljoša Šerić iz Pavela. Ova vrsna glazbenica svoj album 'Voyage' predstavila je krajem lipnja prošle godine i prozvala ga svojevrsnim 'Putovanjem do sebe i natrag'. Upravo to putovanje počinje već samim pakiranjem albuma u kojem 14 pjesama na 4 različita jezika pratimo kroz isto toliko prekrasnih razglednica za čije su se ilustracije pobrinuli njezin partner Boris Sekulić i Kreativne ovčice, što im je donijelo i nagradu Porin za najbolje likovno oblikovanje 2014. godine.
Ilustracija: Boris Sekulić Album je popraćen iznimno pozitivnim kritikama od strane glazbene struke, a do sada je predstavljen kroz singlove 'Sjeti me se ljube', 'The Device', 'Blagoslov' (ft. Aljoša Šerić) i 'Čudo'. S novim singlom 'Zagreb izlazi na ocean', Jelena nastavlja ovo prekrasno putovanje u kojem ne preostaje ništa drugo, već da se prepustimo glazbi i putujemo s njom! Foto: Story Press