Nedavno proglašena najljepšom ženom na svijetu, Beyoncé Giselle Knowles-Carter, R&B diva, koja je od 2008. godine u braku sa glazbenim mogulom Jay Z-em, ove godine ima više razloga za slavlje. Naime, iako je časopis People 2012. godine proglasio najljepšom ženom na svijetu, pjevačica se ponovnom priznanju posebno veseli, nakon što je ove godine postala majka blizanaca Rumi i Sir Carter. Trostruka mama (ima i kćer Blue Ivy Carter) zahvalila se na priznanju no također još jednom istaknula kako su ipak svrha njezinog postojanja – njezina djeca. No kako njezini fanovi ne bi bili zakinuti, popularna pjevačica često na svojem Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima pozira u atraktivnoj i poprilično oskudnoj odjeći, pa ih je tako ugodno iznanadila i ovoga puta.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Upečatljivu zelenu haljinu, Beyoncé je odjenula za humanitarni koncert glazbenog servisa Tidal, gdje je bila potpora suprugu Jay Z-u, koji je suvlasnik tog glazbenog servisa. Beyoncé je svoju odjevnu kombinaciju upotpunila ljubičastim krznenim ogrtačem, koji je nosila oko struka te clutch torbicom torbicom Judith Leiber i Alexander Wang, koja stoji 4,995 dolara, a koju je pratiteljima pokazala u seriji fotografija.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Na torbici se nalazi 10.263 Swarovski kristala, a svemu je dodala i krupne zlatne i smaragdne naušnice, kao i svjetlucave salonke. Po njezinom besprijekornom izgledu teško bi se reklo da je majka troje djece, a fanovi se pitaju je li ona ona uopće ljudsko biće. 'Jesam li ja jedina koja se stalno iznova zaljubljuje u ovu nevjerojatnu ženu?', 'Kraljice, prekrasna si' i 'Uopće se ne bi reklo da je ikada bila trudna', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. Autor: T.O. Fotografije: Instagram i Profimedia