Provedi prve dane nove godine uz najbolje DJ-e svjetske elektronske scene na Croatia Winter Music Festivalu, koji će okupiti obožavatelje vrhunskog provoda iz Europe i svijeta od 31. prosinca do 6. siječnja u Areni Zagreb!

Najpovoljniju ponudu paketa ulaznica za festival pripremio je webshop Abrakadabra.com, koji će dvoje poznavatelja elektronske scene nagraditi sa šest dana nezaboravnog provoda. Poklon paket broj 5 za dvoje uključuje ulaznice u vrijednosti od 525 kuna po osobi za šest dana festivala, od reprize novogodišnjeg dočeka Replay 360˚ NYE do partyja koji će trajati sve do 6. siječnja.

Uz pozornicu od 70 metara i vrhunsku milijunsku produkciju, posjetitelji Croatia Winter Music Festivala uživat će u najvećim imenima svjetske elektronske scene. U nedjelju 1. siječnja, u sklopu najveće reprize novogodišnjeg dočeka u regiji, Replay 360˚ NYE, posjetitelji mogu uživati u programu Flower Power svjetskog glasa, legendarnom partyju kluba Pacha na Ibizi. Tisuće sudionika nastavit će se zabavljati i od 2. do 6. siječnja na partyjima Heart, Laundry, Enter Zagreb party presents Wrong Crowd, Armada i Ultra Europe Countdown. Ljubitelje elektronske glazbe sigurno će razveseliti i nastup glazbenog dua Sick Individuals u sklopu Laundryja 3. siječnja, koji je poznat po hitovima i remiksevima za zvijezde svjetskog glasa, poput Rihanne. Posljednji dani festivala rezervirani su za trance label Armada i Giraffe Warehouse Project, u sklopu kojega djeluje poznato ime svjetske techno scene, Florian Picasso.

Webshop Abrakadabra.com pripremio je najpovoljniju ponudu paketa ulaznica za festival, uključujući i paket za turnir Zagreb Gaming Arena. Najsretnijim čitateljima Abrakadabra poklanja ulaznice za dvije osobe i šest dana vrhunske produkcije i nezaboravnog provoda.

Danas je gotov nagradni natječaj koji traje od prošlog tjedna. Najbrže na točno pitanje je odgovorila Ana Goršić, koja osvaja dvije ulaznice za šest dana Croatia Winter Music Festivala.

Foto: Promo