Osvojite novi roman Aleksandre Orlić ‘Ako ikad’

Aleksandra Orlić, spisateljica i urednica hrvatskog izdanja Cosmopolitan, predstavila je svoju drugu knjigu, ‘Ako ikad’. Story.hr svojim vjernim čitateljima daruje dva primjerka

Roman “Ako ikad” – priča o tri žene u različitoj životnoj dobi čiji se životi isprepliću na nevidljive i nevjerojatne načine. Riječ je o knjizi koja će vas dirnuti, nadahnuti, rastužiti i zabaviti. Naime, sve tri junakinje knjige – fotografkinja Lena u tridesetima, dermatologinja Andrea u četrdesetima i psihologinja Tihana u pedesetima – proživljavaju svojevrsnu transformaciju.

Oranginu protresi, uživaj u svježini prave naranče i odnesi nagrade!

Aleksandra Orlić je ispričala je kako je poželjela istražiti zašto se ljubav uvijek događa u budućnosti, i što se dogodi kada se naše nerealne želje sudare s tvrdom realnošću. Zanimalo ju je i zašto tri strane vide različito isto fenomen, pa je upravo zato priča ispričana kroz tri junakinje.

Aleksandru zanima i što čitatelji Story.hr-a misle o njezinoj knjizi pa je odlučila pokloniti dva primjerka prvim čitateljima koji se jave na redakcijski email story@story.hr.

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo sutra do podne.

 

Foto: Robert Gašpert

Novi roman Aleksandre Orlić ‘Ako ikad’ dobili su...

Preporučujemo