Pepe Jeans, brand koji je nastao 1973. godine kao mali štand na popularnom Portobello Roadu u četvrti Notting Hill u Londonu, danas kreira trendove koje prati cijeli svijet, njegujući urbani modni stil odijevanja s naglaskom na detalje. Upravo je pomno odabranim detaljima ispunjena i posljednja kolekcija tenisica, koje su svojim bojama, materijalima i oblicima kao stvorene za nadolazeće hladnije dane.

Ususret jeseni, ShoeBeDo vam iz svog širokog muško-ženskog asortimana Pepe Jeansa poklanja atraktivne tenisice po izboru.

Ponudu tenisica možete pronaći na www.shoebedo.com, kao i prodajnim mjestima ShoeBeDoa te Pepe Jeansa u Arena Centru.

Osim Pepe Jeansa, ShoeBeDo u svojoj ponudi ima i brandove kao što su Vans, Adidas, Skechers, Nike, Dr. Martens, Replay i Diesel footwear i torbe, Timberland, Palladium, Reebok, Converse, Lacoste, New Balance, Hunter, EMU...

Do petka 18.rujna na mail story@story.hr pošaljite fotografiju svojih starih, raspadnutih tenisica i uvjerite nas da baš vi trebate nove! Na stranici www.shoebedo.com pronađite tenisice te broj koji želite i to navedite u mailu. Darujemo dva para koja će vam poštom stići na kućnu adresu!