Storybook vs. Opel Poznata imena brane boje dvaju timova, koja čine po šest članova, a mi predstavljamo po tri iz svakog. Za Storybookov tim ponovno će voziti arhitekt i Storybookov kolumnist Ante Vrban, voditeljica Antonija Stupar Jurkin i glavna urednica Storybooka Vedrana Čarapović.
Osvojite ulaznice za drugi Storybook speed day!
Story 
Boje Opelova tima ponovno će braniti voditeljica i instruktorica fitnessa Renata Sopek te višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj, a kao novo pojačanje timu priključit će se i frontmen grupe Vatra Ivan Dečak. Ostala imena timova otkrivamo uskoro.
Osvojite ulaznice za drugi Storybook speed day!
Story 
S obzirom na to da je pobjedu na prvom Storybook speed dayu odnio Opelov tim, u tijeku su velike pripreme obaju timova - Opelova kako bi obranio naslov, a Storybookova kako bi pobijedio.
Osvojite ulaznice za drugi Storybook speed day!
Story 
Osvojite ulaznice za drugi Storybook speed day!
Story 
Odaberite svoj pobjednički tim i glasajte na storybook@adriamedia.hr (subject: OPEL CORSA OPC) do 14. lipnja do 14 sati te obrazložite zašto mislite da će baš oni pobijediti. Najoriginalnije odgovore nagrađujemo ulaznicama za događanje, a očekuje vas izravno praćenje utrke, testiranje vlastitih vozačkih sposobnosti, zanimljiv program te party s brojnim iznenađenjima. Sudjelujte i uživajte u besplatnoj karting vožnji na Zagrebačkom velesajmu, Karting Arena Zagreb.
Osvojite ulaznice za drugi Storybook speed day!
Story 
Nova Opel Corsa OPC najbrža je pripadnica nove generacije Corsi i odražava Opelovu sportsku tradiciju, utjelovljuje njemačko inženjerstvo, emocionalan dizajn i prepoznatljivu voznu dinamiku. Impresivno dokazuje koliko su visoko Opelovi inženjeri postavili standarde u segmentu sportskih malih automobila. Opel Corsa OPC pokazuje svoj pravi karakter na zavojitim brdskim cestama, pa čak i na trkalištu, a toliko ju je zabavno voziti da nećete htjeti izići iz nje. Ispod poklopca nove generacije Corse OPC nalazi se benzinski motor sa 152 kW/207 KS i turbopunjačem i jedva čeka da krene u akciju.  'Tipični OPC – jednostavno čista strast', rekao je oduševljeno glavni izvršni direktor Opel Grupe dr. Karl-Thomas Neumann.