Priča o upoznavanju najpopularnijeg kraljevskog para, princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton, koju javnost slušala posljednjih desetak godina, čini se da je ipak bila malo iskrivljena. U novoj biografiji o omiljenoj vojvotkinji otkriveni su dosad nepoznati detalji o bajkovitoj ljubavnoj priči s kraljevskog dvora. Službena verzija priče kaže kako su se Kate Middleton i princ William upoznali tijekom studija na prestižnom sveučilištu St. Andrews. Nakon što su diplomirali još su nekoliko godina hodali, a zatim je princ William 2010. godine službeno predstavio svoju zaručnicuKate Middleton cijelom svijetu.

Godinu dana kasnije održali su jedno od najglamuroznijih vjenčanja, a ubrzo su postali i ponosni roditelji malenog princa Georgea, a zatim i princeze Charlotte, dok trenutno željno iščekuju dolazak trećeg djeteta. Ipak, da nije baš sve upravo onako kako su prikazali javnosti, otkriva nova knjigaspisateljiceKatie Nicholl, koja će kroz zanimljivu biografiju nazvanu'Kate: Buduća kraljica' opisati i kako se zapravo upoznao omiljeni kraljevski par.
Tijekom prikupljanja informacija o lijepoj vojvotkinji, autorica knjige razgovarala je s Kateinim mnogim bliskim prijateljima iz mladosti koji su joj rekli kako su se Kate i William zapravo upoznali još prije samog dolaska na fakultet. 'Nije ga upoznala na sveučilištu St. Andrews. Poznavala ga je i puno prije dolaska na fakultet, preko prijateljice koja je bila jako bliska s Williamom i Harryjem', rekla je jedna od poznanica Kate Middleton. Ovaj podatak baca potpuno novo svjetlo na rasplet događaja koji su uslijedili.
Poznato je to da je Kate2001. godine odlučila upisati Sveučilište u Edinburghu i već je sve bilo spremno za njezin odlazak ondje, ali u posljednji je trenutak promijenila odluku kojom je šokirala roditelje i prijatelje upisavši se na sveučilište St. Andrews. Tamo se upisao i princ William, s kojim je naknadno započela ljubavnu vezu. Bi li ljubavna priča, koja traje gotovo11 godina, danas izgledala jednako da je vojvotkinja od Cambridgeaotišla na drugi fakultet, nitko ne zna, ali jedno je sigurno, mnogo toga sigurno ne bi bilo isto. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia