'Sa Severinom surađujem otkada je kao mlada pjevačica došla u Zagreb i stekli smo povjerenje jedno u drugo, tako da je meni povjerila izradu odijela za Igora i Aleksandra. Za oboje sam dizajnirao po dva trodijelna odijela – jedno koje su nosili tijekom svadbene ceremonije, a drugo u koje su se presvukli iza ponoći. Oba Aleksandrova odijela identična su Igorovima, samo u mini verziji', otkrio je Dalibor Betti koji stoji iza brenda Estare Culto.

Dalibor Betti na svadbenom slavlju u Beogradu Za dvojicu Severininih muškaraca potrudio se nabaviti samo vrhunske materijale, od najboljih svjetskih proizvođača, a stigli su iz Italije i Slovenije. Tako su smoking, frak i hlače bili od prirodnih mješavina, vune i svile, a prsluci od svilenog brokata, naručenog iz Ljubljane. 'Kroj ceremonijalnog odijela je redizajnirano frak odijelo s kraja 19. stoljeća, modernizirano za 21. stoljeće. Išli smo na povijesni svečaniji dio, jer su se frakovi nosili u najuvaženijim prigodama. Boja tog odijela je tamno plava, tzv. 'midnight blue'', rekao je Betti.
Pripreme za svadbeno slavlje Izrada ova četiri odijela trajala je tek dva tjedna, a oboje su sudjelovali na probama kojih je bilo – svega tri. Igor je imao nekoliko svojih zamisli oko toga što želi, no kako kaže dizajner, bez ikakvih problema su našli kompromis. Dizajner, iza kojeg stoji 25 godina rada, otkrio nam je i kako je mali Aleksandar prihvatio uskakanje u svoje prvo strogo odijelo. 'Aleksandar na prvoj probi nije htio obući odijelo, svi smo se trudili oko njega i nekako ga nagovorili kroz igru. No, već drugi put je bio svjestan 'ozbiljnosti' situacije, i rado je oponašao Igora', povjerio nam je Betti.
Severina i Igor Kojić
Igor Kojić, Severina i Goran Bregović   Foto: StoryPress Autor: Gordana Arh