Otkrivamo vam tajnu mladolikog izgleda 59-godišnje glumice

Iako joj je 59, glumica Sharon Stone svoje godine sjajno nosi. Stari bez botoksa i raznih injekcija te izgleda kao da joj je 15 godina manje. Stoga vam otkrivamo njezine beauty rituale!

I dok ona svoj mladoliki izgled pripisuje genima, priznaje da je vrlo važna svakodnevna njega lica. Da bi koža lica izgledala svježe, Sharon koristi micelarnu vodu, kvalitetne maramice za skidanje šminke i kremu koja hidratizira lice. U njezinoj svakodnevnoj njezi je i krema za zaštitu od sunca, koju obavezno nanosi i na područje dekoltea. Izbjegavanje kave i teške hrane također su doprinijeli njezinom fantastičnom stanju kože.

Kad je o kosi riječ, Sharon se oslanjala na vosak i različite maske. Slavna glumica ne predlaže svakodnevno pranje kose, već tretiranje kose tri puta tjedno.

Također, savjetuje i da je potrebna tjelovježba, ali i da s vježbanjem ne treba pretjerivati. Dovoljno je trenirati onoliko koliko vam je potrebno da se osjećate dobro. Među njezinim omiljenim aktivnostima su pilates i opuštajuća šetnja uz more.

Izbor hrane i podrazumijeva raznovrsnost. Glumica više voli ribu od mesa i uživa u laganim voćnim napitcima. Biljni čajevi, čaša crnog vina i crna čokolada su nešto u čemu posebno uživa.

Dakle, tajna fantastičnog izgleda prelijepe glumice leži u umjerenosti, a činjenicu da starimo trebamo prihvatiti normalno i opušteno, baš kao i Sharon Stone.

Autor: J. S.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo