Uz sajamsku ponudu, dva dana ovog tradicionalnog događanja ispunjena su i zanimljivim radionicama o vjenčanim trendovima, degustacijama torti i slastica, te modnim revijama... Preko 60 izlagača pripremilo je i atraktivne popuste koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom orgraniziranja svog dana iz snova.

Yuniku   Grad na Dravi ovaj je vikend u bojama vjenčanja, točnije Sajma vjenčanja – najveće manifestacije vjenčane tematike u Slavoniji. Osječki TC Portanova ugostio je brojne domaće obrtnike – salone vjenčane mode i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, studijske kuće za fotografiranje i snimanje, predstavnike iz područja rasvjete te popratne opreme za organiziranje svadbene svečanosti – na 9. po redu Sajmu vjenčanja.
Atelier Stefanie Na četiri modne revije predstavit će se poznate modne kuće i saloni vjenčanica, a priključit će im se i etablirani hrvatski dizajneri te otkriti vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.
Gray by Ivana Čizmadija Od prve godine održavanja osječki je Sajam vjenčanja humanitarno obojen, a ove godine surađuje s Udrugom obitelji djece s autizmom DAR iz Osijeka. Uz kupnju humanitarne tombole na Sajmu vjenčanja svi posjetitelji mogu podržati ovu humanitarnu akciju i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji.
Isabelle Uz njih, štićenike Udruge DAR podržat će i poznati Slavonci i Slavonke na večerašnjoj humanitarnoj VIP reviji u 18 sati, jer će uz modele prošetati modnom pistom u večernjim i vjenčanim haljinama te odijelima i tako pridonijeti osvještavanju javnosti o problemima i položaju djece s autizmom.
Vesna Sposa Stoga, budući mladenci i zaljubljenici u vjenčane manifestacije, ukoliko još niste, svratite danas i sutra na Sajam vjenčanja u Osijeku u TC Portanova, inspirirajte se bogatom ponudom izlagača i uživajte u kreaciji vlastite vjenčane priče!
Vjenčanice Nikolina PROGRAM:Subota 13. 01. 2018. 09.00 Otvaranje sajma 12.00 Modna revija 16.00 Nagradni kviz Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja 18.00 Gala humanitarna modna revija 21.00 Zatvaranje sajma Nedjelja 14. 01. 2018. 09.00 Otvaranje sajma 12.00 Modna revija 16.30 Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije 18.00 Modna revija 21.00 Zatvaranje sajma
Frizerski salon Mirror
Plesni studio Leon
Foto: Predrag Matijanić, Foto Joe