OTVORILA SEZONU Zgodna Malina pohvalila se fotografijom u kupaćem kostimu

Iako Malina Grahek već godinama ne caruje modnim pistama nego uživa u obiteljskom životu, sudeći po njezinoj novoj fotografiji, može isti tren ponovno zaploviti manekenskim vodama jer izgleda naprosto savršeno

Lijepa Malina jedva je dočekala ljeto, more i sunce i otisnula se sa zagrebačkog asfalta na jadransko plavetnilo. Štoviše, njime je i zaplovila osobno upravljajući gliserom. Vlastitom fotografijom za volanom glisera pohvalila se na svojem Instagram profilu i dobila mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

SASVIM PRIVATNO: On je najvažniji u životu Maline Grahek

Iako više ne živi život manekenke, to se na njezinom tijelu ne bi dalo naslutiti. Zgodnu 27-godišnju Malinu još uvijek krase manekenske proporcije što se jasno vidi u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu. Ni trudnoća nije ostavila traga na njezinom savršenom tijelu koje nema ni centimetra viška.

Malina se pozdravila s modnim pistama sa svega dvadeset i jednom godinom, kada je ostala trudna s danas šestogodišnjim sinčićem Lukom, kojeg je dobila u braku sa sada bivšim suprugom Josipom Šelendićem. Da je posvećena majčinstvu i da je ta uloga potpuno ispunjava, prije nekoliko mjeseci rekla je za Story.hr. ‘Ne želim propustiti niti jedan dio njegovog odrastanja. Nas dvoje smo super tim, odlično se slažemo i lako se oko svega dogovorimo. Cijeli dan sam s Lukom, a pomažem i tati u firmi. Uskoro imam u planu pokrenuti svoj posao’, izjavila je Malina.

A photo posted by Malina Grahek (@ina_6) on

 

 

Sasvim poseban vikend: Dvostruko slavlje u domu Maline Grahek

Preporučujemo