Jedan od 'it' komada sezone definitivno je suknja od trapera. I to u različitim varijantama - od one uske midi duljine, preko kratke A kroja i one s gumbima po cijeloj duljini do duge verzije i one s volanima. Tzv. 'pencil skirt' od trapera možete nositi čak i u formalnim prilikama. Uz finu bluzu i cipele (sandale ili natikače) s visokim ili block potpeticama s njom nećete pogriješiti. Usku midi suknju od trapera možete nositi i uz tenisice i T-shirt i pritom izgledati odlično.

Kratka varijanta vaše suknje od trapera neka bude A kroja, nikako uska. Odlične su suknjice bez strogih poruba, koje izgledaju kao da su ručno skraćene.
Bila kratka ili midi duljine 'in' jes suknja od trapera s gumbima. Osim što se može nositi ljeti, sjajno ju možete uklopiti i u zimske stajlinge, pogotovo ako je riječ o duljini do koljena.
  A asimetrični modeli ili pak oni s volanima sjajni su i kad je riječ o jeans suknji, kojom ove sezone iz vaše garderobe slobodno možete izgurati skinny traperice i biti tako stajliš i 'in'. Odličan ćete zaslužiti i ako vaš traper dolazi u (ne)boji.
  Autor: J. S. Fotografije: Instagram, Net-A-Porter, Madewell, Warehouse, Asos