Uvijek moderna i obučena po posljednjoj modi, odvjetnica Jadranka Sloković, na jučerašnjoj premijeri filma Ustav Republike Hrvatske došla je u vrlo chic izdanju. Uz traperice trapez kroja, štikle i bijelu košulju, kombinirala je plišani sako u bordo boji. Ugledna odvjetnica dobro je poznata po tome što slijepo ne slijedi trendove nego ih vješto prilagođava sebi, što joj je odlično pošlo za rukom i ovoga puta.

Jelena Rozga ovoga je utorka u Lisinskom na premijeri mjuzikla 'Pacijenti' zasjala od glave do pete u pliš odijelu duboke bordo boje čiji dizajn potpisuje Arileo studio. Ta nijansa bila je pun pogodan za krhku plavušu jer jer naglasila njezin porculanski ten, a uski kroj besprijekornu liniju. Jelena je u sličnoj nijansi imala i ruž za usne koji je savršeno zaokružio njezin jesenski styling.
Sinoć je osim na sceni, i modno zablistala glumica Hana Hegedušić. Na jučerašnjoj premijeri Hana je pažnju plijenila u kombinezonu bez rukava. Ovaj kombinezon koji pokazuje dosta gole kože odličan je primjer kako i ljetni modeli funkcioniraju u jesenjim materijalima i bojama.
Bordo odlično stoji i voditeljici i glumici Doris Pinčić Rogoznici. Elegantna haljinica koja joj seže do koljena odlično se stopila s njezinom bojom kose, očiju i tena.
Autor: M.D. Foto: Robert Gašpert