Ovakva korekcija nedostataka na licu bolja je od konturiranja

Kako biste vješto prikrili nedostatke na koži, morate nešto znati o bojama i priboru kojim ćete to moći izvesti. U svakom slučaju znajte da je korekcija lica kremama u boji, bolja od toliko popularnog konturiranja

Instagram i Youtube vrve videima u kojima djevojke po čelu i bradi nanose narančastu, zelenu i ljubičastu kremu. Jer, upravo se s pomoću korektivnih krema u boji, koje koriste mnoge beauty blogerice, prikrivaju nepravilnosti na koži lica.

Najbolji trikovi za skrivanje prištića, podočnjaka i bora na licu!

Tehnika je idealna za one koji imaju problematičnu kožu ili neujednačenu boju lica, a za nju je potrebno malo znanja i adekvatan pribor.

Suprotne boje se međusobno korigiraju – plavu ispravlja narančasta, crvenu zelena, a ljubičastu žuta. Korištenje različitih boja korektora, jedan je od načina na koji lice može izgledati besprijekorno. Koju ćete boju koristiti i gdje ćete koju staviti, ovisi od površine – na čelo se stavljaju intezivnije boje korektivnih krema, a na bradu boje slabijih inteziteta. Tako primjerice zelenim korektorom možete neutralizirati crvenilo na licu ili upaljenu bubuljicu. Sivkast dio oko očiju riješit će ružičaste ili ljubičate nijanse korektora. Ako vas muče žućkaste fleke po licu, potreban vam je ljubičasti korektivni proizvod. Kada završite s korekcijama toplinu licu dodajte s pomoću bronzera.

Izvor: Elle.rs
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo