Ona je ono što bi većina nas željela biti - apsolutna kraljica Instagrama. Iako biste najprije pomislili na neku od sestara iz obitelji Kardashian ili na slavnu Beyonce, ova titula ipak je pripala Seleni Gomez. Pjevačica je sa 130 milijuna pratitelja u 2017. godini postala glavna zvijezda na Instagramu, dok je prošle godine imala čak 27 milijuna pratitelja manje. Upravo zbog ovako naglog i velikog rasta broja pratitelja ne čudi kako je upravo ona dobila titulu ovogodišnje Insta-kraljice.

Ipak, svega jedno mjesto ispod nje pripalo je jednom muškarcu. Ovaj miljenik žena lani je imao 82,6 milijuna pratitelja, a sada broji čak 116 milijuna što ga čini drugim je po popularnosti na Instagramu. Iako bismo pretpostavili da će riječ biti o nekom pjevaču ili glumcu, ovo mjesto ipak je zauzeo jedan nogometaš - Christiano Ronaldo - koji je po Forbesovom popisu ove godine najplaćeniji svjetski nogometaš s vrtoglavih 93 milijuna dolara.
Zvijezda Real Madrida nedavno je Instagram ispunila nizom fotografija i video snimki koje su oduševile njegove obožavatelje. Na trenutno najpopularnijoj društvenoj platformi nogometaš bjavljuje fotografije vezane za svoju karijeru, ali i brojne obiteljske slike s djecom i suprugom koje su odigrale najveću ulogu u rastu broja njegovih pratitelja. Autor: A.S. Foto: Instagram, Getty