Opće je poznato da brojne dame zvjezdanog statusa itekako drže do svog izgleda. Osim što su im na raspolaganju najbolji vizažišti, frizeri i stilisti na svijetu, sve one imaju i svoje svojevrsne "gurue" koji im propisuju plan prehrane, ali i vježbanja. Rezultat su predivna, utrenirana tijela koja rado pokazuju kad god im se ukaže prilika. S obzirom da bi ipak bilo neprikladno crvenim tepihom prošetati u kupaćem kostimu, večernje haljine, iako sežu do poda, mogu okriti jako puno toga. Naime, trenutačno su iznimno popularne haljine prošarane djelomično ili u potpunosti transparentnim detaljima koji stvaraju privid gole kože. Tako primjerice prelijepa ruska manekenka Irina Shayk nosi crnu toaletu u kombinaciji guste viskoze i prozirnog materijala na kojeg su skromno ušiveni kristali.

Irina Shayk Pjevačica Rita Ora odabrala je potpuno zatvoreni model dugih rukava, međutim njezine vitke noge i utreniranu stražnjicu ipak je vidio cijeli svijet.
Već smo navikli da bogata nasljednica Paris Hilton u svemu pretjeruje, pa ni ne čudi da je njezin odabir pao na haljinu koja je imala i šljokice i prozirni materijal i asimetrične proreze koji su otkrili i njezin trbuh i bedro, ali i to da je gaćice ostavila kod kuće.
Paris Hilton Australska manekenka Miranda Kerr pokazala je kako i izrazito izazovna toaleta može biti vrlo profinjena. Otkrila je svoje divno utrenirane ruke i bočne trbušne mišiće, dok je ostatak tijela u potpunosti pokrila te tako zadržala elegantan prizvuk.
Miranda Kerr Poljska manekenka i glumica Joanna Krupa odabrala je crnu kreaciju koja je otkrila gotovo sve...
Joanna Kruppa ... a gotovo identična haljina samo u bijeloj boji istaknula je utegnuto tijelo britanske televizijske zvijezde Jasmin Walia.
Jasmin Walia Napisala: Dora Juras Pivac Fotografije: Profimedia