Domaće zvijezde ozbiljno su shvatile povratak u 80-e godine te maštovitim odjevnim kombinacijama pokazale kako stare traperice visokog struka mogu savršeno zablijesnuti ove sezone. Severina, domaća kraljica modnih inovacija, svoje hlače reanimirala je kombincijom krem šeširića i lakiranim cipelama jednake nijanse. Cjelokupnom dojmu elegancije i duhu osamdesetih godina prošlog stoljeća pridonijele su i jednostavno okrugle sunčane naočale.

Severina Crveno crno uskrsnuće stare mode oživjela je i voditeljica Marijana Batinić, koja je kariranu košulju s volančićima iskoristila za kombiniranje s crnim hlačama visokog struka. Mlada majka Marijana ovime je postigla dobitnu kombinaciju ležernosti, country štiha te trendovsku šetnju kroz povijest.
Marijana Batinić Petri Nižetić savršeno pristaje era mode iz godina kada je ona tek rođena, a to je i pokazala veselim poziranjem u izblijedjelim trapericama i crnoj rolki.
Petra Nižetić Mlada glumica Petra Kurtela  jednostavnošću je pokazala koliki je potencijal ovom trendu. Na traperice visokog struka odjenula je sivu majicu i udobne balerinke. Sve je začinila modernim šeširićem i time otvorila put stare mode u novo vrijeme.
Petra Kurtela Foto: Story arhiv Autor: M.B.