Iako je trenutno najplaćeniji model na svijetu, a na svim promo fotografijama i na modim pistama izgleda besprijekorno - Kendall Jenner 'ulovljena' je u Miamiju bez imalo šminke na licu pa sada javnost zna da ima - golemih problema s tenom!

Naime, već je duže vremena poznato kako popularna članica najpoznatije reality obitelji u javnosti ne dopušta da joj se fotografira lice. Nagađalo se kako Jenner ima ozbiljnih problema s aknama i nepravilnostima na licu, no sada su u javnost procurile fotografije koje otkrivaju koliko su ti problemi doista ozbiljni. Iako mnoge manekenke priznaju kako su sklone prištićima i aknama zbog teške profesionalne šminke kojima su izložene na svakodnevnim snimanjima, očito je kako Kendall ima veće probleme jer ovako velike akne često ukazuju i na druge zdravstvene tegobe. Konkretno, akne na obrazima sugeriraju na problem s plućima i one su česte kod pušača, dok akne na bradi upućuju na hormonalne probleme i ginekološke smetnje.
Kendall godinama 'muku muči' s aknama i zbog njih ima komplekse pa u javnosti uvijek pomno pazi da rukama ili nekim odjevnim predmetom koji drži pokrije lice. No, ovaj je put očito imala vrlo ozbiljan telefonski razgovor zbog kojeg je potpuno zaboravila d je paparazzi fotografiraju. Sumnjamo da joj je bilo drago kada su fotografije dospjele u javnost. N. P. Fotografije Profimedia