Ručnik, badići, kreme... sve to ljeti treba negdje ugurati. Stoga često prava muka ljeti nastaje oko odabira torbe. Naime, uz funkcionalnost i praktičnost želja svih žena je da lijepo i izgleda te odlično paše na sve stylinge. Jedna je torba ipak udovoljila višestrukim kriterijima. Riječ je o pletenom cekeru od kojeg se ovog ljeta nisu odvajale mnoge poznate dame. Veliki slamnati ceker omiljeni je dodatak bio Lejle Filipović, koja se od njega doslovno nije odvajala.  Njezin ceker ukrašen je neodoljivim šarenim coflekima čime odlično odgovara ljetnim kombinacijama. Lejla, koju krasi istančan modni ukus, uspjela ga je kombinirati u različita modna izdanja, no najbolje joj odgovara uz kratke hlačice i ležerne košulje.  

  Svoj ceker ponosno nosi i dizajnerica Anamarija Asanović. Mlada mama vrlo se često uputi u šetnje sa svojom mezimicom, sedmomjesečnom kćerkicom Zorkom, pa je velika torba baš ono što joj treba. No, pazi Anamarija da sve što odjene čini savršen sklad. Tako je za splitski đir gradom odabrala bež široku haljinu s trendi spuštenim ramenima.  
  I glumica Linda Begonja bira ovaj poznati model. Ljeto je provela u Dubrovniku gdje je glumila na Dubrovačkim ljetnim igrama, a slobodne trenutke koristila za šetnje gradom u koje obavezno ponese i svoju omiljenu torbu. Najčešće ju kombinira s cvjetnim lepršavim haljinama.  
  Ovoj torbi nije mogla odoljeti ni američka glumica Reese Witherspoon. Holivudska slatkica, koja je prije samo nekoliko tjedana odmarala i na našoj obali, za obavljanje dnevnih dužnosti odabrala je pleteni ceker ukrašen malim mašnicama. Odlično ga je kombinirala s ležernom plavom košuljom i bijelim hlačicama.
Autor: A.S. Foto: Robert Gašpert, Profimedia, Drušvene mreže