Ovo nismo očekivali: Gdje je nestao seksepil i stil slavne glumice?

Znamo da ima 59 godina i da u kupaćem kostimu izgleda i više nego sjajno, no ovo doista nismo očekivali.... Pravi bakica outfit! Gdje je nestala lijepa Sharon?

Naravno da ne može izgledati kao prije 20-ak godina kada je bila tema broj 1. svih magazina koji su pratili svijet filma i celebrityja. A sve zahvaljujući ne samo svome sjajnom glumačkom umijeću, nego i naglašenom seksepilu koji je rijetko do tada viđen na velikom platnu. U svojoj svojoj atraktivnosti i izazovnosti, prelijepa američka glumica i nekadašnja Miss Pennsylvanije imala je čudesnu prirodnost i profinjenost.
U orbitu ju je bacio sada već kultni film, erotski triler ‘Sirove strasti’ a zatim i nešto slabiji ‘Sliver’, no ostat će zapamćena i po sjajnim glumačkim kreacijama u ‘Kasinu’, ‘Brzim i mrtvima’, ‘Diaboliqueu’…
Prije nekoliko godina glumu je stavila malo po strani otvorivši producentsku tvrtku te počela mirniji život, u kojem se rijetko pojavljuje na holivudskim zabavama i eventima.

Sharon Stone otvoreno o odlasku pod nož i prikrivanju godina

No paparazzi fotografije znale su je uhvatiti na kupanju i sunčanju na plaži, pa se moglo vidjeti da je 59-godišnja glumica i više nego u sjajnoj formi i da izgleda barem 15 godina mlađe… Još je više oduševljavala činjenica da su znakovi estetskih zahvata neuočljivi te da izgleda vrlo prirodno.
No, gledajući fotografije snimljene u jednom pedikerskom salonu na Beverly Hillsu mogli bismo zaključiti kako se Sharon ipak malo previše opustila, ako se tako može nazvati njezin ‘bakica’ outifit.
Jedino ju dizajnerska torbica spašava… Uostalom zaključite sami iz fotografija koje su u nastavku teksta.

Autor: Story.hr
Foto: Profimedia

NI ONA GA NIJE POŠTEĐENA Glumica na plaži nije skrivala celulit

Preporučujemo