Kraj godine je uvijek vrijeme kada se rade izbori i proglašavaju najbolji/najgori trendovi, pa tako i kada je kozmetika u pitanju. Ako je suditi prema brojnim trendovima, ove su godine svoj zvjezdani trenutak doživjele - obrve, a u 'poplavi' beauty trendova dogodili su se i neki toliko bizarni da ne možemo vjerovati kako su ih brojne pripadnice ljepšeg spola - objeručke prigrlile! 1. Ekstenzije u nosu Ovo apsolutno ludilo uspjelo je pridobili brojne blogerice, a mi smo i dalje u šoku i ne možemo vjerovati kako je nekome uopće pala takva ideja na pamet. Trend je započeo stavljanjem lažnih trepavica u nosnice i vrlo brzo se proširio Instagramom. Fali li vam neka luda novogodišnja ideja, evo jednom 'zanimljivog' prijedloga u videu ispod fotografije.

A post shared by Taylor R (@taytay_xx) on

A post shared by Taylor R (@taytay_xx) on

2. Obrve s repićem Obrve su definitivno ove godine doživjele zvjezdane trenutke, a posljednji trend stiže od nizozemske vizažistice Mary Jane koja je izjavila kako 'ne može podnijeti da fotošopirane obrve dobijaju svu pažnju'.

A post shared by Mary Jane (@maryivani) on

3. M obrve Obrve visokog luka (koje neodoljivo podsjećaju na logo lanca brze hrane, zar ne?) daje svakoj ženi izgled stalno začuđenog izraza lica, također je dobio svoje pristalice. Možda je jedan od razloga činjenica da ga je promovirala i najpoznatija svjetska beauty blogerica Huda Katan, no ni ta nas činjenica niej utješila. Baš suprotno!

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

4. Šljokice - tamo gdje ih ne biste očekivali! Šljokičasti trend vladao je, naravno, tijekom ljetnih mjeseci, a posebno na brojnim glazbenim festivalima. Ovaj je trend postao popularan zahvaljujući britanskoj umjetnici i fotografkinji Miji Kennington, koja je članica tima ‘The Gypsy Shine’, odnosno grupe djevojaka koje putuju po svijetu i posjećuju najpoznatije festivale i priredbe, a tijela ukrašavaju blistavim i šarenim šljokicama.
N. P. Fotografije Instagram