Scarlett Johansson ponovno je zaljubljena, a ovog puta riječ je o slatkoj ljubavi s poznatim kuharom, Bobbyjem Flayom. Iako se tek nedavno razvela od Romaina Dauriaca, strani mediji pišu kako je Scarlett je viđena kako S Bobbyjem napušta restoran sa smiješkom i kreće u romantičnu šetnju New Yorkom u društvu poznatog kuhara. Holivudska zvijezda navodno je blistala od sreće dok je šetala rame uz rame s novim odabranikom.

Iako su ju ranije povezivali s komičarom Colinom Jostom, čini se kako on ipak nije bio njezin konačan odabir. Ono što ide u prilog cijeloj priči je činjenica da je Scarlett prije nekoliko mjeseci u svom gostovanju u 'The Howard Stern Show' izjavila kako se 'pali na kuhare', stoga njezin odabir nimalo ne čudi.
Flay također iza sebe ima propali brak. Prije dvije godine se razveo od glumice Stephanie March s kojom je bio u braku deset godina, a nakon ne viđao se s glumicom Heléne Yorke. Ovaj 52-godišnjak je inače vlasnik više restorana, a vrlo često sudjeluje u raznim televizijskim emisijama i showovima te je redovito lice programa 'Food Network'. Autor: A.S. Foto: