Pamela Ramljak i njezin suprug, Mladen Salajster, svakodnevno uživaju u zajedničkim trenucima već dugi niz godina. Par je tako dočekao i četvrtu godišnjicu braka, a nisu mogli ne proslaviti ovaj veliki dan. 'Najprije smo htjeli ići u Opatiju, ali vrijeme je bilo bez veze pa nam je taj plan propao. Onda sam dobila ideju od Mirne Maras Batinić za obilježavanje godišnjice u zagrebačkom hotelu pa smo se na kraju odlučili za tu opciju', ispričala je Pamela za Story.hr. Iako nisu nigdje otputovali i svoju su godišnjicu obilježili u Zagrebu, na jedan dan dali su si oduška i uživali u svim ljepotama i čarima naše metropole. 'Bili smo turisti u svom gradu - šetali smo Zagrebom, razgledavali, odmarali u hotelu i naprosto se posvetili jedno drugome. Kako je tetka čuvala sina Antuna, čak smo u jednom trenutku morali obaviti i videopoziv da vidimo je li sve u redu i ima li kakvih problema s njim', kaže 37-godišnjakinja.

Pamela ističe kako sa suprugom pamti brojne lijepe trenutke, ali jedan bi posebno izdvojila kao najljepši koji se doživjela s njim u četiri godine braka. 'Ono što ću zauvijek pamtiti je 17 sati koje je Mladen proveo sa mnom dok sam rađala. Tada sam osjećala užasan strah i sve mi je to bilo nepoznato jer mi je to bilo prvo iskustvo s porođajem. On me pazio, donosio mi je vode i pomagao da pravilno dišem, stvarno mi je bio najveća podrška i nikada neću zaboraviti sve što je učinio za mene', otkriva mlada majka.
Bivša Feminemka i njezin odabranik prije četiri godine rekli su sudbonosno 'da' u crkvi Svetoga Antuna Padovanskog na Svetom Duhu. S najdražim uzvanicima mladenci su slavlje nastavili u restoranu Lido na Jarunu. Iako su tek nedavno postali roditelji, Pamela i Mladen nadaju se da će se njihova obitelji u budućnosti još proširiti. ‘Ja se također nadam još jednom djetetu, svakako ćemo raditi na tome pa se nadam, ako stvarno budem opet trudna, da će biti curica. Ne mogu si pomoći, to je jače od mene. Svaki put kada oblačim sina, fotografiram ga te objavljujem pa mi se Mladen smije što to radim sinu’, ispričala je nedavno simpatična pjevačica. Autor: A.S. Foto: Instagram