Pamela Ramljak na Badnjak će napuniti 38. godinu što za nju znači duplo slavlje na ovaj veliki dan. Bivša Feminemka izrazito se veseli još jednom novom životnom poglavlju, a sve to zahvaljujući 37. godini koja je za nju bila vrlo posebna. 'Ovo mi je bila najbolja godina ikada. Mislim, sve su mi godine bile lijepe na svoj način, ali ova je ipak posebna i prekrasna zbog mog sina Antuna. Jako mi je brzo proletjela, a cijelu ju je obilježio Antun jer sam se uglavnom posvetila njemu. Što se tiče posla, tu je također bila poprilično uspješna godina. Imala sam puno gaža na raznim mjestima, odlično se zabavljala, upoznala mnogo novih, odličnih ljudi', ispričala je Pamela za Story.hr.

Kako bi dvostruka proslava bila savršena, Pamela se odlučila okružiti najvažnijim ljudima u životu koje nije vidjela već dugo vremena. 'Ići ćemo kod mojih roditelja u Čapljinu u nedjelju, oboje radimo u petak i subotu pa ne možemo ranije ići. Moji roditelji su jako uzbuđeni i sretni što dolazimo, nisu vidjeli Antuna već skoro četiri mjeseca, a on se od tada dosta promijenio. Također, sad mi je puno lakše s njim ići bilo gdje jer hoda i puno je samostalniji nekako, ne moram svaku sekundu provesti držeći ga u rukama pa je sve puno lakše', otkriva simpatična pjevačica.

A post shared by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

Niti jedno slavlje ne može proći bez mnoštva ukusne hrane pa nam je Pamela otkrila što će se naći na njihovom stolu ove godine: 'Zadnjih par godina pripremamo smo sve i svašta, od pečenja do sarmi, ali ove godine ćemo jesti puricu s mlincima. Veliki sam ljubitelj tog jela jer od mesa, uz teletinu, jedino puricu još volim jesti', ispričala je kroz smijeh i dodala: 'Mlinci su mi otkriće. Prvi put sam ih jela kod suprugove sestre i oduševila sam se tako da ćemo ove godine ići po toj tradiciji.' Autor: A.S. Foto: Instagram