Još od nedavno tek mama, Pamela Ramljak, koristi svaki slobodni trenutak za uživanje za svojim 6-mjesečnim sinčićem Antunom. Maleni dječak uskoro će prvi puta umočiti nogice u more. Pamela će sa suprugom Mladenom i njihovim sinom u kolovozu provesti dva tjedna u obiteljskoj kući njezinih roditelja na Hvaru, gdje će im se pridružiti i njezin brat sa suprugom i djecom. "Volim te obiteljske izlete. Uvijek bude lijepo obiteljsko okupljanje. A i nekako mi je praktično kad nas je puno, pogotovo sada kada je mala beba s nama. Kuća je blizu mora pa se ne moram brinuti ni za što, jednostavno ću se moći malo odmoriti", rekla je pjevačica za Story.hr.

Budući da je dječak još jako malen, mama ga neće izlagati moru zbog opasnosti od prehlade. Ali, kako kaže, u njegovom brodiću na plaži sigurno će biti morska voda. Iako je Antun zimsko dijete, čini se da će mu ljeto biti najdraže godišnje doba. "Obožava se kupati! Kupam ga svaku večer u osam sati i to mu je najdraži dio dana. Ima i patkicu i ribicu i malu hobotnicu i malu kornjčicu i onda se s tim igra. Jednostavno obožava vodu! Ne voli kada ga vadim iz kade i kada ga oblačim. Mrzi se oblačiti. Tu je na oca. Voli biti cijeli dan bez majice. Poludi kad vidi da mu idem obući potkošuljicu. Mrzi na sebi garderobu, sve skida. Tako da je sada uglavnom u pelenama po kući", ispričala je Pamela kroz smijeh.

Tročlana obitelj za desetak dana posjetit će susjednu Italiju. Planiraju otići na nekoliko dana u Noventa de Piave u blizini Venecije. A  supružnici su se pobrinuli da imaju malo vremena i za sebe: "Vodimo i tetku Ivanu, Mladenovu sestru, da mama i tata mogu imati malo 'alone time', prošetati i otići na večeru, dok će tetka i dečko ta to vrijeme biti u hotelu pod klimom." Pamela za svoju šogoricu ima samo riječi hvale. "Ona je divna, dođe kad god nam treba pomoć, a Antun se na nju već jako dobro navikao. Kada imam neke obaveze i moram otići na sat-dva, najdraže mi je ostaviti sina s njom. Iako suprug bez problema sve rješava, žensko je žensko", iskreno je priznala simpatična plavuša.

Ističe kako joj suprug puno pomaže oko djeteta, ali ipak većinu vremena ona provodi s njim. "Ne opterečujem previše supruga brigom o djetetu. Kada je stvarno potrebno, on ga pričuva, ali nekako volim da sam 90 posto vremena s njim. Posebno navečer. Nas dvoje i spavamo skupa, malac i ja. Suprug nam se povremeno pridruži, a povremeno spava u dnevnom boravku", kazala je.

Ostatak ljeta ova super mama provesti će prilično radno. Osim ljetnih gaži, Pamela ima zakazano i mnoštvo vjenčanja, od Đakova do Dubrovnika. Pred njom je veselo i uzbudljivo ljeto.

  Autor: I.P. Foto: Instagram