Pamela Ramljak posljednjih deset mjeseci svoj život živi posve drugačije nego prije jer je u siječnju dobila svog prvog sina. Obiteljski život ne pada joj teško i uživa u ulozi majke jer ju se spojila s jednim od svojih najdražih hobija, a to je moda. Kako voli često odlaziti u inozemstvo po nove krpice, sada osim za sebe, glazbenica kupuje i za sina te ističe kako nije mislila da će biti ovisna o uređivanju prvog djeteta jer je dječak, a ne djevojčica. 'Kada sam rodila sina, mislila sam da ga neću 'modirati' jer s dječacima je uvijek situacija takva da im se oblače trenirke i tenisice, a sada si ne mogu pomoći. Dakle, sada kad sam bila u Italiji, najviše sam odjeće njemu kupila, to su tako slatki mali komadi. Ne mogu izdržati da ga ne sređujem, gledam na sve te slatke detaljčiće. Zbog toga me suprug već nagovara na drugo dijete jer možda onda dobijemo curicu', ispričala je kroz smijeh kantautorica za Story.hr.

Pamela dijeli istu želju sa svojim suprugom, Mladenom Salajsterom. 'Ja se također nadam još jednom djetetu, svakako ćemo raditi na tome pa se nadam, ako stvarno budem opet trudna, da će biti curica. Ne mogu si pomoći, to je jače od mene. Svaki put kada oblačim sina, fotografiram ga te objavljujem pa mi se Mladen smije što to radim sinu', priznala je. Za razliku od 37-godišnjakinje, njezin suprug nije šopingholičar, a s Pamelom ide u inozemnu kupovinu iz jednog posve drugog razloga. 'Moj suprug ode sa mnom u shopping, ali on voli otići sa mnom i razgledavati gradove u koje ja odlazim da bih kupovala odjeću. Onda ipak odluči da će kupiti neku novu krpicu, međutim, to uvijek budu isključivo tenisice ili trenirka. Na kraju mu ja kupim neki sakoić i hlače ili nešto tako elegantno, a on to obuče jednom i to kada ga ja natjeram, na večeru za godišnjicu braka ili tako neku prigodu. Uglavnom mu sva takva roba skuplja prašinu pa sam već odustala od kupovanja odjeće za njega kao što sam to radila u prve tri godine braka. Sada u četvrtoj sam odustala jer se ne isplati, radije ću onda taj novac potrošiti na sina. Suprug mi nije modno osviješten, sportski je tip i njemu moda ništa ne predstavlja u životu', kaže glazbenica koja se nedavno pohvalila fotografijom svog ormara.
Ovoj modnoj ljubiteljici hladni dani ne predstavljaju nikakav problem u slaganju modnih kombinacija, a ističe kako jesenski komadi zapravo najviše definiraju njezin stil. 'Veliki sam ljubitelj čizama iznad koljena, super mi je što je i baršun sada in jer ga jako volim. Super su mi i sakoići s kariranim uzorkom i veliki gumbi. Nisam veliki pobornik trendova, uvijek kupim ono što mi se sviđa. Jako volim i boje koje su sada u trendu - maslinasta, maskirni uzorak i slično. Jesen je moje najdraže doba', kaže Pamela koja nije propustila ni posljednji dan Bipa Fashion.hr-a, na kojem je i jedan od njezinih domaćih modnih favorita predstavljao svoju novu kolekciju. 'Volim popratiti dizajnere s kojima surađujem, jedan od njih je Zoran Aragović čiju haljinu i večeras imam. Imam jako puno njegovih haljina u ormaru, nosim ih i privatno i poslovno. On mi je i inače dobar prijatelj tako da sam ga došla podržati. Osim njega, jako volim rad Ivana Alduka. Njih dvojica su mi najdraži domaći dizajneri.'
Pamela Ramljak spremna za novog člana obitelji: 'Nadamo se curici'
Story 
Autor: A.S. Foto: Instagram, arhiva Story.hr