Nije prošlo mnogo otkada je Pamela Ramljak postala majka, a maleni Antun njezin je život promijenio iz temelja. Osim što se više morala posvetiti brizi o djetetu nego o sebi, pjevačica se zbog najmlađeg člana obitelji već nekoliko mjeseci bori s opakom nesanicom. Ovaj problem Pameli je teško pao jer je prije porođaja bila poznata kao izrazito čvrsta spavačica. 'Nikada nisam imala problema sa spavanjem. Dapače, bila sam velika spavalica, spavala bih po devet sati u komadu bez da bih se ijednom ustala kako bih otišla na toalet ili popila vode. Međutim, otkad sam rodila, živim potpuno drugačijim tempom', ispričala je za Story.hr.

Kako bi riješila svoj problem i barem jednu noć odspavala u miru, bivša Feminemka uputila se s prijateljicom u kupovinu u Italiju gdje su prenoćile u jednom hotelu. Iako zvuči kao idilična prilika za potrošnju energije i spavanje u miru, ni ovaj pothvat nije joj uspio pomoći da zaspe. Svoj problem Pamela je povjerila i pratiteljima na Instagramu, podijelivši ranojutarnji selfi iz kreveta.

'Prijateljica i ja smo otišle u Italiju obnoviti garderobu i plan nam je bio otići samo na jedan dan, ali smo na kraju odučile prespavati u jednom hotelu što je bila idealna prilika da se naspavam u miru i da ne ustajem podojiti Antuna. No, plan mi je propao. Iako me šopingiranje umorilo, to nije bilo dovoljno pa sam se sama od sebe probudila u tri ujutro i nikako više nisam mogla zaspati. Onda sam odlučila prati kosu u pola pet ujutro, stavljala sam pakung pa ju fenirala na što je moja prijateljica poludjela. Jednostavno nisam znala što činiti jer baš nikako nisam mogla zaspati. Kada sam sve to završila, otišla sam na doručak i tako bila prva koja je u sedam ujutro ušetala u salu gdje se obrok servirao. Ne mogu vjerovati da nisam iskoristila jedinu priliku za spavanje koju sam u posljednje vrijeme imala', kroz smijeh je priznala 37-godišnjakinja.
PAMELA RAMLJAK za Story.hr: 'Nisam iskoristila jedinu priliku koju sam imala'
Story 
Plavokosa pjevačica istaknula je kako njezin sin zapravo nije problematično dijete, već da ga posljednja dva mjeseca muči rast zubiju zbog čega se često budi što ometa njezine neumorne pokušaje spavanja. Kako njezini roditelji žive daleko, a suprug ima samo oca, često nemaju kome ostaviti dijete na čuvanje kada imaju obaveze. 'Osim što baš nemamo kome ostaviti Antuna, on zapravo nije ni htio ostajati kod nekoga drugoga bez naše prisutnosti. U posljednje vrijeme smo ga pokušali ostaviti teti na čuvanje i to je začuđujuće dobro prošlo pa smo ipak uspjeli pronaći malo vremena za sebe, a i razveseliti ponosnu tetku koja uživa u društvu svog nećaka', otkrila je.
PAMELA RAMLJAK za Story.hr: 'Nisam iskoristila jedinu priliku koju sam imala'
Story 
Uz sve majčinske obaveze koje su je snašle, Pamela nije zapostavila pjevačku karijeru pa redovito nastupa na brojim glazbenim događanjima u regiji, a uskoro izdaje i novi album - 'Imam gaže gotovo svaki vikend, a sljedeća na redu je na Kupresu u Bosni i Hercegovini, čemu se jako veselim. Osim toga, radim na novom albumu, a uskoro izlazi i novi singl u suradnji s producentom Antom Pecotićem. Jako sam uzbuđena oko svega toga, ne mogu dočekati da album bude vani.' Autor: A.S. Foto: Instagram