Elie Saab Girl of Now

Gotovo zarazan badem ulazi u kombinaciju sa zaštitnim znakom i mirisnim potpisom Elie Saab parfema – akordom cvijeta naranče i pačulija. Ovaj orijentalno cvjetan parfem u gornjim notama sadrži mandarinu, krušku i pistaciju, u srcu cvijet naranče, magnoliju i badem, a u bazi pačuli, cashmeran, tonka grah i bademovo mlijeko. Okrugla staklena bočica s mirisom stane ravno u dlan. Krase ju pastelno plave latice koje su zaštitni znak Elie Saab asesoara i torbica.
Parfemi po kojima ćemo ovu jesen zauvijek pamtiti!
Story 

Zadig & Voltaire Just Rock for her

Orijentalno.cvjetni parfem za nju kreirali su Sidonie Lancesseur i Michel Almairac, a opisuju ga kao senzualno ženstvenog, električnog i hipnotičnog. Saltke note bijelog cvijeća i dominantni pačuli čine ga gotovo muškim mirisom, no note tuberoze, vanilije i jasmina ipak ga čine savršenim izborom za snažne žene.
Parfemi po kojima ćemo ovu jesen zauvijek pamtiti!
Story 

Lancôme La vie est belle L’Éclat Eau de Parfum

Prva je gurmanska nota cvijeta naranče čime slavimo i petu godišnjicu od lansiranja La Vie est Belle Eau de Parfum mirisa. Obogaćen esencijama ruže i jasmina, miris se otvara u opojan cvjetni buke osvježen bergamotom i mandarinom, koje prekrasno zaokružuje akord frezije s delikatnim akcentima cvjetnih latica. Bočicu krasi 221 suptilno izbočenje, s po pet ploha i kutovima koji su ručno izrađeni prilikom kreiranja kalupa. Kristalni se osmijeh pretvara u briljantni kaleidoskop, umnožavajući zrake svjetlosti koje se reflektiraju do beskonačnosti.
Parfemi po kojima ćemo ovu jesen zauvijek pamtiti!
Story 

Moschino So Real Cheap & Chic

Ova cvjetno-citrusna olfaktorna kreacija otvara se s notama gorke naranče u pratnji slasne mandarine. Sorbet od maline i crnog ribiza zaokružuje citrusnu baladu. Ružičasti božur otvara ples sa laticama jasmina, sunčan i prozračan uz cvjetove magnolije. Živahna cvjetna alkemija prenosi nas do neodoljive baze koja sadrži note cedra, hrastovog mošusa i ambroxana.
Parfemi po kojima ćemo ovu jesen zauvijek pamtiti!
Story 

Blumarine Dange-Rose

Pripada obitelji cvjetno-drvenasto-aromatičnih mirisa i svojim notama opisuje dinamičnu, modernu ženstvenost. Glavne note prikazuju snagu kroz aromatičnu moć cvjetova bosiljka koji se susreću sa sofisticiranom provokacijom ružičastog papra dok se miješaju s azijskim notama Nashi kruške. Ovi svijetli, zeleni sastojci slave vrijednosti žena i njihov fokus na prirodu i okoliš. Note srca stabiliziraju se u Opasnoj ruži, komponenti čiji karakter definira Berusaiyu ruža, poznata kao ruža iz Versaillesa, te note frezije i magnolije. U bazi se susreću meke i primamljive note kašmir drva, pačulija i bijelog ambera.
Parfemi po kojima ćemo ovu jesen zauvijek pamtiti!
Story 
N. Petan Fotografije Profimedia i promo