Paris Jackson ima svoju prvu modnu naslovnicu ‘za velike’

Kći Michaela Jacksona već dobro pliva modnim vodama

Prošlo je tek mjesec dana od njezine prve Teen Vogue naslovnice, a Paris Jackson već je dospjela na onu za ‘velike’. Naime, 19-godišnja kći pokojnog kralja popa, snimila je editorijal za naslovnicu australskog srpanjskog izdanja te ‘modne biblije’.

Najbolja terapija za 'emocionalni slom zbog prištića'

Stala je pred objektiv Patricka Demarcheliera, stilizirala ju je modna urednica časopisa Christine Centenera, a intervju je radila s kreativnom direktoricom Alison Veness i to preko SMS poruka,  obzirom da preferira takav oblik komunikacije. A na taj je način na pitanja odgovarala i za Teen Vogue. Paris je objasnila zašto se počela baviti modelingom, kako svoj utjecaj koristi u dobre svrhe i pomaže razbiti tradicionalne standarde ljepote.

“Imam jako puno razloga da se borim za druge, osjećam da je to moja dužnost. Želim ostaviti pozitivan utisak u modnom svijetu, posebice kad je riječ o medijima i stereotipnim standardima ljepote koje viđate u časopisima i koji vam iskaču na zaslonima pametnih telefona. Primjećujem da me mlade djevojke gledaju i svakako im želim biti dobar uzor s kakvim bi njihovi roditelji bili zadovoljni”, napisala je u jednoj od poruka mlada Paris.

Autor: J. S.
Fotografije: Guliver/Shutterstock

Celebrity dive otkrivaju: 45 beauty trikova u 5 minuta!

Preporučujemo