Iako su nekoć perike povezivane s maskenbalima, ektravagantnim ženama, pa čak i bolešću, to se konačno promjenilo. Mnoge su žene shvatile da su one savršeno rješenje za razbijanje vlastite modne monotonije. Budući da su sve kvalitetnije te se ponekad ni ne primjeti da je o njima riječ, i brojne domaće zvijezde odlučuju se na ovakvo modno eksperimentiranje. Svoje prepoznatljive smeđe uvojke na dan je promjenila manekenka i dekoraterka seta Anita Dujić. Za potrebe snimanja Trogiranka se pOigrala s crnom bob perikom s kojom je zaista izgledala fatalno. Crna kosa joj je više naglasila njezine prodorne oči pa bi ozbiljno mogla razmisliti da ju češće iskoristi.

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on

Još jedno snimanje, ovaj put novog spota natjeralo je još jednu domaću trendsetericu na crni bob. Žanamari Perčić nakratko je svoju dugu platinastu kosu zamjenila perikom koja je za razliku razbarušene Anitine, bila savršeno ravna te pratile linije njezinog lica. Ova prirodno brineta, ovime je podsjetila kako joj tamne linije također odlično pristaju.
Prva koja se odlučila za ovaj potez bila je Severina koja je krajem svibnja iznenadila razbarušenom platinastom perikom. Također je u pitanju bio kratki bob koji je odabrala za snimanje spota 'Sekunde'. No, pjevačici se ova promjena itekako svidjela pa ju je neko vrijeme nosila i na svim medijskim pojavljivanjma. Simpatičan bob odabrala je i za Story Hall of Fame kad je pokazala da nije rezerviran samo za rokerska izdanja već da odlično funkcionira uz glamurozne haljine. Ovime je dokazala da joj zaista svaki stil odlično pristaje.
Perike osvojile Anitu, Severinu i Žanamari
Story 
Perike osvojile Anitu, Severinu i Žanamari
Story 
Severina Autor: A.S. Foto: Arhiva Storyja, Instagram