Nakon što je tijekom godine ostvarila brojne uspjehe na poslovnom planu, odigravši jednu od glavnih uloga u seriji ‘Zlatni dvori’ Nove TV, splitska glumica Petra Kraljev ljeto je odlučila iskoristiti za romantičan odmor s dečkom Nikolom Reljićem o kojem je, ekskluzivno za Story, prvi put progovorila. Nakon višemjesečnog dogovaranja kamo otići na odmor, 28-godišnja Petra i njezina snažnija polovica odlučili su posjetiti Italiju.
- Nisam osoba koja voli putovati. Volim otići nekamo, ali sâm put ne volim. Znam da je on sastavni dio toga, ali teleportacija bi mi bila mnogo bolje rješenje. Ako me Nikola nakon ovog putovanja nije ostavio, neće nikada. Pakirala sam torbe kao da idem na sedam mjeseci, a ne na sedam dana - kaže Petra koja je po tom pitanju tipična žena.
PETRA KRALJEV: 'S čovjekom sam kojem ništa nije teško napraviti za mene'
Story 
- Poprilično sam ležerna, a on je detaljan, precizan i organiziran. Da se mene pita, još bih ostala u hotelu i ležala uz bazen. Na kraju smo uspjeli posjetiti gotovo cijeli dio južne Italije, od Sorrenta, Amalfija, Positana, Caprija i Napulja - kaže Petra koja je najviše željela vidjeti otok Capri, no priznaje, ostala je pomalo razočarana.
- Na kraju nas je Capri najmanje oduševio. Vjerojatno je u posljednjih 10, 20 godina bio puno prirodniji. Nažalost, dušu su mu oduzele nebrojene trgovine poznatih svjetskih brendova tako da sve ono što smo gledali na televiziji nije ni blizu istine. Sva ostala mjesta su kao iz bajke, ali kao i gotovo svaka žena, imala sam mali prigovor, a on se odnosio na plaže kojima se Italija ne diči - kaže zaljubljena Petra koja je s Nikolom u vezi osam mjeseci. I dok se ona zbog glumačkih obaveza preselila u Zagreb, Nikola živi u Splitu, no razdvojenost od 400 kilometara njima nije problem.
PETRA KRALJEV: 'S čovjekom sam kojem ništa nije teško napraviti za mene'
Story 
- Srećom pa sam s čovjekom kojemu nikada ništa nije bio problem napraviti za nas, odnosno za mene. Moja odsutnost za njega ne predstavlja prepreku u vezi. Dobrovoljno je rekao da će on putovati kako bismo se uspjeli vidjeti i nije mu to teško napraviti za mene. Doduše, takva mu je i priroda posla. Svaka bi ga žena poželjela, ali on se, srećom, stvorio u mom životu i vrlo brzo osvojio me tajnovitošću - otkriva glumica koja je ove godine bila nominirana za Večernjakovu ružu u kategoriji novog lica.
- Svaki dan otkrivam jednu novu njegovu vrlinu, naravno paralelno s tim i manu. Ne kažem da je savršen, dapače, to nikada nisam ni voljela. Takozvane g. Savršene koji postoje samo u filmovima. Volim svakodnevno otkrivati njegove nesavršenosti i naučiti ih prihvatiti. Karakterno smo potpuno različiti. Dok sam ja dosta temperamenta, on je poprilično smiren pa se nekako dopunjujemo - priznaje Petra koja već ima planove za novo putovanje.
- Iduća destinacija nam je Kuba koju planiramo posjetiti na proljeće. Nadam se samo da će nam to obaveze dopustiti jer već za nekoliko dana završavamo ljetnu avanturu i vraćamo se poslu - otkriva Petra koju čeka pregršt obaveza.
 Naime, uskoro kreće s predstavama, sprema se na kratku turneju po Makedoniji, a osim toga, čekaju je i novi kazališni projekti.
- Selim se opet iz Splita i spremam jednu torbu za Zagreb, a drugu za Osijek, gdje uskoro planiram diplomirati na Umjetničkoj akademiji. Svemu tome se neizmjerno veselim jer sam se ovo ljeto predugo odmarala i mislim da je vrijeme da nastavim ondje gdje sam i stala - kaže Petra koja je jako uzbuđena i zbog projekta koji pokreće s imenjakinjom, glumicom Petrom Dugandžić.
- Ne smijem reći o čemu je riječ jer još radimo na tome, ali je u najavi i svakako me to iznimno veseli. želja mi je zaposliti se u kazalištu i raditi za svoju matičnu kuću, a ako to ne ostvarim, uvijek mogu otvoriti vlastito kazalište. Nikamo mi se ne žuri, sve u svoje vrijeme. Iako mi baka kaže da sam već u 28. godini života te da mi je vrijeme da se udam i rodim dijete, mislim da za to ima vremena. Polako, opušteno i sve će doći na svoje mjesto - zaključila je ambiciozna glumica čije vrijeme tek dolazi.
PETRA KRALJEV: 'S čovjekom sam kojem ništa nije teško napraviti za mene'
Story 
Autor: Nikolina Guja
Foto: Privatni album